Adventskalender doftljus


Söker du efter en riktigt bra doftljuskalender 2022? När första luckan i kalendrarna ska öppnas går vi in i mörka december. En mysig månad eftersom julen står inför dörren, men oj så kall och grå den kan vara. Då passar det ypperligt att skaffa en värmande adventskalender som består av doftljus! Som tur är finns det några olika adventskalendrar från Yankee Candle, Voluspa och Klinta. Alla kalendrar har en sak gemensamt, de värmer er och maximerar mysfaktorn under advent.

Det första du ska fundera på är hur mycket du kan tänkas lägga på en adventskalender med doftljus. Prisnivån går från strax över 500 kronor upp till nästan 2000 kr. Är det en relativt billig doftljuskalender som eftersökt så blir vår rekommendation kalendern med 24 stycken små doftljus från Yankee Candle. Samtliga dofter är givetvis inspirerade av julen och eftersom varje te-ljus brinner cirka 6 timmar så kommer ni ha en hel advent som luktar gott.

Vilken doftljuskalender känner du är bäst för advent 2022? Kolla igenom tipsen nedan och jämför butiker för att hitta billigaste priset just nu.

Hitta bästa doftljuskalender 2022


Yankee Candle

Doftljuskalender 2021
Paraffinljus i 8 olika dofter
Absolut populärast för 2022 är förmodligen denna återkommande favorit från en av världens största tillverkare av doftljus, Yankee Candle.
Till doftljuskalendern (Coolstuff)Till doftljuskalendern (Livehome)Till doftljuskalendern (Parfymonline)

Voluspa

Voluspa doftljus adventskalender 2021
12 stora doftljus
Årets dyrgrip som ger er ljus som brinner 12 timmar. Därför är det också lagom med 12 ljus eftersom få hinner med att elda upp dom annars. Valet om du vill skämma bort någon du gillar extra mycket!
Till doftljuskalendern (Bluebox)Till doftljuskalendern (Åhléns)

Klinta

Klinta doftljus adventskalender 2021
Svenska Klinta & Co
Bra adventskalender doftljus som är gjorda av 65% rapsvax, 30 sojavax och resterande 5% är doft. Brukar ta slut snabbt så skaffa er doftljuskalender idag redan!
Till doftljuskalendern (Bluebox)Till doftljuskalendern (Livehome)Till doftljuskalendern (Presenteriet)

Yankee-book

Yankee Candle doftljuskalender 2021 med stora doftljus
Blandning av stora & små
12 stora ljus och 12 små. Doftljuskalendern är för dig som har cirka 1000 kronor att lägga på en väldoftande adventskalender 2022. Innehåller dessutom en vacker glaslykta att sätta alla doftljus i.
Till doftljuskalendern (Parfymonline)Till doftljuskalendern (Livehome)

Doftljus ökar mysfaktorn i advent


Varför ska du skaffa doftljus-adventskalender så säg? Därför att mysfaktorn skjuter i höjden! Levande ljus i all är men luktar ljusen dessutom gott så kommer den rätta känslan infinna sig. De flesta doftljus har tydliga dofter av jul vilket kommer göra så ni längtar alla mer efter julafton, för varje lucka i doftljuskalendern som öppnas!

Hoppas guiden varit till hjälp och att du hittar den bästa adventskalendern med doftljus.