Adventskalender doftljus


Söker du efter en riktigt bra doftljuskalender 2022? När första luckan i kalendrarna ska öppnas går vi in i mörka december. En mysig månad eftersom julen står inför dörren, men oj så kall och grå den kan vara. Då passar det ypperligt att skaffa en värmande adventskalender som består av doftljus! Som tur är finns det några olika adventskalendrar från Yankee Candle, Voluspa och Klinta. Alla kalendrar har en sak gemensamt, de värmer er och maximerar mysfaktorn under advent.

Det första du ska fundera på är hur mycket du kan tänkas lägga på en adventskalender med doftljus. Prisnivån går från strax över 500 kronor upp till nästan 2000 kr. Är det en relativt billig doftljuskalender som eftersökt så blir vår rekommendation kalendern med 24 stycken små doftljus från Yankee Candle. Samtliga dofter är givetvis inspirerade av julen och eftersom varje te-ljus brinner cirka 6 timmar så kommer ni ha en hel advent som luktar gott.

Vilken doftljuskalender känner du är bäst för advent 2022? Kolla igenom tipsen nedan och jämför butiker för att hitta billigaste priset just nu.

Adventskalender doftljus - Doftljuskalender 2022

Hitta doftljuskalender – Dessa gäller 3 februari, 2023


Yankee Candle

Doftljuskalender 2022
Paraffinljus i 8 olika dofter
Absolut populärast för 2022 är förmodligen denna återkommande favorit från en av världens största tillverkare av doftljus, Yankee Candle.
Till doftljuskalendern (Bluebox) 529 krTill doftljuskalendern (Coolstuff) 595 krTill doftljuskalendern (Buyersclub) 359 krTill doftljuskalendern (Livehome) 579 kr

Voluspa

Voluspa doftljus adventskalender 2021
12 stora doftljus
Årets dyrgrip som ger er ljus som brinner 12 timmar. Därför är det också lagom med 12 ljus eftersom få hinner med att elda upp dom annars. Valet om du vill skämma bort någon du gillar extra mycket!
Till doftljuskalendern (Bluebox) 1695 krTill doftljuskalendern (Nordicfeel) 2249 kr

Klinta

Klinta doftljus adventskalender 2021
Svenska Klinta & Co
Bra adventskalender doftljus som är gjorda av 65% rapsvax, 30 sojavax och resterande 5% är doft. Brukar ta slut snabbt så skaffa er doftljuskalender idag redan!
Till doftljuskalendern (Bluebox) 699 krTill doftljuskalendern (Livehome) 599 kr

Yankee-book

Yankee Candle doftljuskalender 2022 med stora doftljus
Blandning av stora & små
12 stora ljus och 12 små. Doftljuskalendern är för dig som har cirka 1000 kronor att lägga på en väldoftande adventskalender 2022. Innehåller dessutom en vacker glaslykta att sätta alla doftljus i.
Till doftljuskalendern (Livehome) 929 krTill doftljuskalendern (Bluebox) 990 krTill doftljuskalendern (Buyersclub) 749 krTill doftljuskalendern (Parfymonline) 799 kr

Meraki

Meraki doftljus adventskalender 2022
Fyra doftljus
Nöjer ni er med att öppna er doftljuskalender när det är advent på söndagar så är detta valet för er! Endast 359 kronor känns helt okej.
Till doftljuskalendern (Lyko) 359 krTill doftljuskalendern (Nordicfeel) 359 kr

Doftljus ökar mysfaktorn i advent


Varför ska du skaffa doftljus-adventskalender så säg? Därför att mysfaktorn skjuter i höjden! Levande ljus i all är men luktar ljusen dessutom gott så kommer den rätta känslan infinna sig. De flesta doftljus har tydliga dofter av jul vilket kommer göra så ni längtar alla mer efter julafton, för varje lucka i doftljuskalendern som öppnas!

Det kan vara svårt att elda upp alla ljus som finns i er doftljus adventskalender. Samtliga doftljuskalendrar 2022 har olika uppskattning på hur lång brinntid kalendern doftljus har. Det är ju inte fel att ha några doftljus från adventskalendern kvar till efter jul eftersom vintern precis har börjat.

Hoppas guiden varit till hjälp och att du hittar den bästa adventskalendern med doftljus.

Doftljuskalendrar – Adventskalender som räcker länge


Många adventskalendrar bjuder på en kortvarig smakupplevelse varje dag under advent. När det handlar om doftljuskalender så är den upplevda nyttan allt annan än kort! Doftljus från adventskalendern brinner under många timmar och kommer således förgylla era dagar i december.

Av personliga erfarenheter är det inte ovanligt att många ljus från doftljuskalender är kvar när julen väl kommer. Eftersom vintern endast är i sin början så kommer det sitta fint att ha ett gäng doftljus som blivit över från er doftljus-adventskalender kvar när vi går in i januari.

Många anser att just doftljuskalendrar är de absolut mysigaste adventskalendrarna som finns. En annan kalender med hög mysfaktor är alla de som består av te. Adventskalender med te är därmed utmärkt att ge tillsammans med doftljuskalender! Upptäcka vilka tekalendrar som är bäst till advent 2022 i vår stora guide för att hitta tekalendern.