Adventskalendrar som passar till vuxna


Att vara vuxen gör inte så att advent uppskattas mindre. Under de senaste åren har utbudet av adventskalendrar ökat explosionsartat till just den här målgruppen. Skönhetskalendrar från Babor, Yves Rocher, Rituals och Body shop är några exempel som vi ser marknadsföras ordentligt till advent. Ökningen kan bara tyda på en sak: Vuxna älskar adventskalendrar!

Områdena är betydligt fler än bara smink, hudvård och andra vårdande kalendrar. De som är allra mest eftertraktade (till antal klick) är kaffekalendern och tekalendern. Att starta, eller avsluta dagarna i advent med en kopp värmande och god dryck är vi få som avböjer. När det kommer till godiskalendrar för vuxna så finns det utsökta alternativ. Lakrits av högsta kvalité från Johan Bülow är en klassiker!

Här nedanför så tipsar vi om några populära val inom kategorin adventskalender till vuxna. Vilka väljer ni ge bort till advent 2019? OBS: Glöm inte bort att unna dig en kalender själv också!

Förslag på populära kalendrar till vuxna


Durance

Doftljus, handkrämer med mera.
En utförlig innehållsförteckning är: 12 stycken doftljus, 3 tvålar, 4 duschtvål, 2 Body Lotion och 2 handkrämer. En kalender för vuxna! Unna dig en själv också.
Till adventkalendern

Tekalendern

Lizette Andersson & Sofie Thunman
Den här teadventskalendern är vårt första tips av dem med teer. Väl utvalda sorter som inte kommer göra någon besviken.
Till adventkalendern

Amorelie

Amorelie Erotisk Adventskalender
Kanske den främst erotiska kalender som säljs till advent. Med ett produktvärde av nästan 5000 kronor så genomsyrar grejerna god kvalité. Lägg beslag på en till er på direkten!
Till adventkalendern

Tekalender från NUTE

24 Days of Tea
Är det extra lyx till frukosten eller värmande dryck till kvällsmyset som föredras? Då är den här oerhört snygg designa tekalendern ett toppenval! Helt okej pris på 349 kronor tycker vi.
Till adventkalendern

Wild Christmas (+18 år)

Erotiska överraskningar
Vad tror du att din partner skulle säga om att få sexleksaker, sexspel, glidmedel, massageolja, BDSM-leksaker, underkläder och andra erotisk laddade produkter i sin adventskalender? En het kalender till er!
Till adventkalendern

Kaffekapslar

24 olika kapslar
Har ni kapselmaskin och önskar använda den lite oftare? En kalender med kaffekapslar är svaret på frågan om den kommer gå varm i advent. Kapslarna kommer inte från Nespresso men passar med deras maskiner.
Till adventkalendern

Lakrits

Lakrids By Johan Bülow
Välkommen in till en värld av smakupplevelser! Totalt 325 gram lakrits ska avnjutas på 24 dagar. Chansen är stor att flera nya favoriter ligger på topplistan när advent är över! Helt fri från gluten och inga spår av nötter eller mandlar.
Till adventkalendern

Kaffekalendern

Lizette Andersson & Sofie Thunman
En klassisk kalender med kaffe är det bryggmalda alternativet som är perfekt för kaffeälskaren! Varje lucka bjuder på 3 koppar kaffe om ni doserar styrkan lagom. Perfekt att dela på två personer.
Till adventkalendern

Yankee Candle

24 doftljus
En av våra favoriter är helt klart den med doftljus från världens största producent inom området, Yankee Candle! Kommer garanterat göra hela advent aningen varmare, och mysigare. Slå till på direkten eftersom adventskalendern finns i begränsad upplaga som brukar sälja slut snabbt.
Till adventkalendern

Chilikalender

Chili Klaus
Han åker runt i världen och provar olika sorts chili. Äntligen finns en utmanande kalender som bjuder på sött, salt och chili. Dessutom gömmer sig en dödskalle bakom en av luckorna. Se upp med den!
Till adventkalendern

Gourmet-vingummi

Wally & Whiz
Vingummi kan vara hur sliskigt som helst, men också hur exklusivt och fint som helst. Innehållet i denna adventskalender klassificerar vi in i den senare kategorin.
Till adventkalendern

Sinful Deluxe

24 luxuösa gåvor
Är det advent så är det och du som vill skämma bort dig själv och din partner maximalt så finns den här deluxutgåvan av Sinfuls populära vuxenkalender. Visst bli man nyfiken vad kalendern innehåller?
Till adventkalendern

Body Shop

Tre olika prisnivåer
Äntligen är årets upplagor från Body Shop här! Fullproppade med produkter som vi vuxna så gärna vill ha. Klick hem en adventskalender för 495, 984 eller 1195 kronor.
Till adventkalendern

Anti-advent

Olyckskakor
Men fy är det advent och dags för kalendrar igen? Som jag inte vill ha! Vet du någon meningarna skulle passa in på? Ge då denna skämtsamma kalender.
Till adventkalendern

Lancôme

Adventskalender 2019
Inom smink och skönhet finns det många populära kalendrar att välja bland. Det här är en av våra designfavoriter och säljs exklusivt hos Åhléns.
Till adventkalendern

BDSM-kalender

Fifty Shades of Grey
Är ni ett fan av filmerna Fifty Shades of Grey och har 2300 kronor att lägga ut på adventskalendern till er? Advent kommer garanterat aldrig varit mer spännande än den som komma skall.
Till adventkalendern

Mörk choklad

Chokladfabriken
Det är oftast vuxna personer som gillar mörk choklad. Här bjuds vi på lyxig choklad som har en kakaohalt på 70%
Till adventkalendern

Par-kalender

Maxa julmysigt
Vill du och din partner att advent ska bli så mysigt och romantiskt som möjligt? Lägg då 129 kronor på den här speciellt framtagna adventskalendern för par.
Till adventkalendern

Kolakalender

Mjuk kola med choklad
Är det den där lyxiga och utsökta adventskalendern med något gott ni letar? Mjuk kola med överdrag av finaste choklad kanske? Skynda klicka hem ert exemplar redan idag.
Till adventkalendern

Simply julkalender

Choklad-bars
Den gröna varianten av julkalender från simply. Totalt 30 stycken bars av choklad i kombinerande smaker.
Till adventkalendern

Dammann tekalender

Stilfull design
Ännu en i raden teadventskalender. Den här gången från Dammann och visst är det snygg?
Till adventkalendern

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Fler adventskalendrar till folket! Dela gärna sidan med förkärlek till dina vänner.

Här finns adventskalendrar 2019

Fann ni ingen adventskalender? Kolla in butikernas utbud så hoppas vi det är bättre lycka där.

Åhlens
Varuhuset som inte behöver någon närmare presentation. Säljer bland annat Rituals adventskalender för att nämna en storsäljare.
Till butikens kalendrar

Designtorget
Kända för att år efter år sälja de omättligt populära adventskalendrarna med kaffe eller te. En av varje till 2019 tro?
Till butikens kalendrar

Bluebox
Godis, te, vingummi och annat smått och gott. För att inte tala om en personlig storfavorit, lakritskalendern.
Till butikens kalendrar

Coolstuff
Här finns de kalendrar som får gemene man och kvinna att reagera. Förhoppningsvis på ett positivt sätt. Julbutik nummer ett för övrigt!
Till butikens kalendrar

CDON
Kända för sin prispress gör dom konsumenterna en tjänst. Ett helt okej utbud av kalendrar som bör kollas in.
Till butikens kalendrar
Livehome
Brukar ta hem några spännande varianter som är svåra att finna någon annanstans. Kolla in den från franska Durance!
Till butikens kalendrar


Room99
Ett måste för er som vill göra era egna adventskalendrar. Bra priser och kanske hittar ni några julklappar samtidigt?
Till butikens kalendrar
Partykungen
Mycket fokus på godis men även en hel del varianter för er som vill göra en egen kalender.
Till butikens kalendrar

Present till den utan förväntan


Att som vuxen förvänta sig att få någon adventskalender är långt ifrån någon självklarhet. Att det plingar till i mobilen om att det finns paket att hämta på posten ger den där förväntansfulla känslan. Att öppna paket och få syn på adventskalendern kommer värma hjärtan! Vi myndiga personer vill också uppleva spänning i advent!

För att välja rätt adventskalender till vuxna är ett första steg att tänka på vad han eller hon tycker om. Gillar personen filmer och myskvällar så är det en kalender som kan förgylla de kvällarna ett bra val. Är det istället fokus på utseende som slår högt så kolla mer på sminkkalendrarna eller de med hudvård. Männen med skägg kommer garanterat tycka att “beard-calender” med vårdande produkter till skägget kommer vara både spännande och välbehövlig.

Gör egna varianter på adventskalendrar


När jag tänker på hemmagjorda adventskalendrar så är det främst ölkalendern som kommer upp i tankarna. Enkelt som få andra att göra. Traska in på systembolaget och lägg ner 24 olika öl. Märk sedan upp dom med nummer från 1 till 24 och adventskalendern för myndiga öldrickare är klar! Perfekt att varva ner dagarna med va?

Givetvis går det här konceptet att applicera på vad som helst. Att göra sin egna adventskalender så snygg som möjligt så är vårt tips att beställa en personlig adventskalender. Passar lika bra till vuxen som till barn.

Egen adventskalender hos Smartphoto


Till adventkalendern

Se till så dina vänner på Facevook och Twitter också finner en passande adventskalender till vuxna genom att dela sidan.