Harry Potter adventskalender 2019


Den goda Harry Potter är trollpojken som trollar mot de onda och farliga. Är det Harry Potter adventskalender som står på inköpslistan? Givetvis så finns det en kalender från allas vår älskade karaktär från fantasyromanerna av J-K. Rowling. Böckerna har sålts i cirka 450 miljoner exemplar till Harry Potter fans över hela världen.

När det handlar om adventskalendrar så finns det en exklusiv Harry Potter kalender som är fylld med 24 figurer från Harrys värld. Den kommer garanterat inte göra något fans besviken. Vem är det som döljer sig bakom dagens lucka kommer barnet tänka, varje dag under hela advent.  En stark rekommendation är att slå till på ert exemplar redan idag då det finns en överhängande risk att kalendern kommer sälja slut tidigt.

Magisk adventskänsla med Harry Potter


2019

Pixi adventskalender mumin
Funko Pop!
Små vinylfigurer som kommer ge en förtrollande advent till alla som gillar Harry Potter. Hela samlingen kommer bli säkerligen nyttjas till många roliga lekar och äventyr tillsammans med kompisarna. Både under advent och kommande året.
Till adventkalendern

Harry Potter LEGO

Hatty potter LEGO adventskalender 2019
Adventskalender från LEGO
Rekommenderas från 7 års ålder och är den ultimata kalendern med Harry Potter för att återskapa olika scener från filmerna.
Till adventkalendern

Förtrollande sagor sedan 1997


För över 20 år sedan kom den första boken om Harry Potter ut. Rättare sagt 2017 men det var faktist två år senare som boken översatts till svenska. Historian om den moderslöse pojken som växt upp hos sin mors släktingar berörde och succén var ett faktum.

Den första Harry Potter filmen hade premiär 2001 och det var förmodligen också då flest fans strömmade till. Åren som följe så blev böckerna inte bara till filmer utan en hel produktserie. Däribland nu också som adventskalender, vilket många barn är överlyckliga åt.

Om du vill se fler förslag på spännande adventskalendrar till barn så klicka in på sidan där vi har samlat alla kalendrar till barn.