Adventskalender för män


Sitter du framför datorn eller telefonen och funderar vad det finns för adventskalendrar att ge till män? Bingo! Efter att ha kollat igenom denna sida så är med stor sannolikhet ett beslut fattat om vilken variant han ska få. Om mannen är mån om sitt utseende och har skägg så kanske en adventskalender med olja för skägget är på sin plats? Har han inte skägg men tar hand om sin hy så väljer ni en kalender med hudvård istället.

Innan du scrollar neråt för att se alla tips så ta en rejäl funderare. Vad gillar han mest av allt? Är din pojkvän/man en stor fantast av kaffe? Då är kaffekalendern ett logiskt val. Är det gott och välsmakande adventskalendrar som står högt i kurs? Choklad eller lakrits är två av dem som vi tipsar om här på sidan.

Molton Brown Adventskalender 2019

Lyxprodukter från Molton Brown
Har du 2000 kronor du vill lägga på en adventskalender till mannen? Välj denna! Så snygg kalender och en fantastik överaskning till både nya och gamla Molton Brown användare. Ett lyxmärke utöver det vanliga som män i regel brukar älska.
Till adventkalendern

Delikat lakritskalender till honom

Lakrids by Bülow
En höjdare att ge till alla män som älskar lakrits. Prisvärd och grymt hög kvalité.
Till adventkalendern

Tips på kalendrar till honom


Man Stuff 2019

Välvård för män
En kalender som innehåller just som det engelska ordet säger, grejer för män. Ska du överraska mannen med en adventskalender så välj denna.
Till adventkalendern

Verktygskalendern

Kalendern för hemmafixaren
24 dagar fullproppade med lite av varje som underlättar för hemmafixaren att få ut sin fulla potential.
Till adventkalendern

Heavenly

Lakrits, marsipan och mandel
Designmässigt så är det här en av de allra coolaste. Med en spegel på baksidan av locket så kan han ta sina delikata bitar med stil.
Till adventkalendern

Skäggolja

Kalender till skäggbäraren
Har denna man skägg? Vad passar då bättre än en adventskalender med skäggolja? Annorlunda dofter som är aningen inspirerade av jultider.
Till adventkalendern

Vuxenleksaker

Erotisk adventskalender
Är det vuxenleksaker av kvalité du vill ge honom? Satsa på den här omtyckta kalendern som har ett produktvärde på nästan 5000 kronor.
Till adventkalendern

Strumpkalendern

24 fräscha par strumpor
Behöver han strumpor så har du hittat adventskalendern som gäller! 24 fina askar som innehåller herrstrumpor som passar honom med storlek 40-45.
Till adventkalendern

Porsche-kalendern

Bygg 911-an
Till alla män som åker Porsche och till alla dem som bara gillar bilar i allmänhet. Kalendern bjuder på en utmaning som till slut resulterar i en Porsche 911 i skala 1:43.
Till adventkalendern

Chili Klaus

Chili Klaus
Vet du inte vem Chili Klaus är så kolla på Youtube så kommer det vattnas i munnen efter den här utmanande adventskalendern. OBS: En lucka innehåller en döskalle som det bör visas respekt för!
Till adventkalendern

50 Shades Off Grey

Erotisk kalender
Har ni sett filmen Fifth Shades Of Grey? Om svaret är ja så kan ni lista ut vad den här kalendern innehåller. Svindyr men kan förmodligen ge en oförglömlig advent till paret.
Till adventkalendern

Kalender att fylla med 24 stycken öl

Ölkalender till honom
Är öl något som dricks och uppskattas av mannen så varför inte ge honom en goda smakupplevelser hela advent? Denna ölkalender fyller du upp med 24 stycken 50 cl öl så det återstår bara att åka till systemet och välja vilka sorter som ska vara i kalendern.
Till adventkalendern

Pusselkalender

1000 pusselbitar
Vi är många som tycker det är kul att lägga pussel. Är han en av alla dessa så kommer en pusseladventskalender passa perfekt.
Till adventkalendern

Hilke tekalender

Snygg kalender
Designkalender som har en fin förpackning samt innehåll. Är du sugen på att ge bort en adventskalender med te så är den här ett väldigt bra val.
Till adventkalendern

Fläsksvålar

The Snaffling Pig
Sex olika smaker på krispiga fläsksvålar. Kan den kalendern vara något som faller in i smaken hos mannen?
Till adventkalendern

Doftljus

Yankee Candle
Världens största tillverkare av doftljus bjuder upp till en värmande (och väldoftande) advent 2019. Snygg design som med fördel står i vardagsrummet. Finns något exemplar kvar än?
Till adventkalendern

English Tea Shop

Noga utvalda teer
Ett kopp ryckande te varje kväll i advent. Är det något som kan klinga fint i mannens öron? Då är det här kalender för honom!
Till adventkalendern

Tekalendern 2019

"Orginalet"
En klassiker när det kommer till adventskalendrar med te är denna snygga variant. Har han aldrig fått den innan är det ett extra bra val.
Till adventkalendern

Orion

Erotiska överraskningar
Till ett värde av 3200 kronor finner vi massageprodukter, sexiga leksaker och annat inom erotikens värld. Överraska honom med en het kalender 2019.
Till adventkalendern

Jelly Belly

Gelébönor
Vi är många som älskar de här bönorna av gelé. att kunna unna sig nya smakar under hela advent gör att det kommer bli högtryck efter den här kalendern.
Till adventkalendern

Choklad

Lyxchoklad från Play
Det är i och för sig en leksaksbutik som säljer denna men visst kan vi förvänta oss hög kvalité om vi ska kolla på priset. Provar ni en kalender?
Till adventkalendern

24 Days Of Tea

NUTE
Många tekalendrar blir det men så är den sortens kalendrar även perfekt att ge män. Den här versionen från NUTE är den dyraste med sina 349 kronor. Se även butikens andra kalendrar.
Till adventkalendern

Popcornkalender

Jingle Bell Pop
Vem säger nej till smaksatta popcorn? Inte alls många och är han en man som gillar popcorn så är denna adventskalender helt rätt.
Till adventkalendern

Sinful Deluxe

Vuxenleksaker med klös
Som ni kan lista ut av namnet sinful och deluxe så handlar det här om en väldigt påkostad adventskalender. Ge den till mannen i ditt liv och upplev en het advent tillsammans.
Till adventkalendern

Kaffekalendern 2019

Populärast i år!?
Äntligen här och denna kaffekalender är förmodligen den mest populära du kan ge honom. Skappa era exemplar redan idag.
Till adventkalendern

Kaffekapslar

24 olika kaffekapslar
Varje kapsel innehåller 120 gram med 100% Arabica kaffe. En passande kalender att ge till männen som älskar kaffe.
Till adventkalendern

Anti-adventskalender

Miserabla budskap
Vill mannen inte ha någon adventskalender? Ge då denna anti-kalender som är fylld med olyckskakor för att markera på ett roligt sätt hans bittra inställning till advent.
Till adventkalendern

Chokladkalender i träask

Van Ufford
Snyggare chokladkalender är svårt att hitta. Design i kombination med utsökt choklad är svårslaget, eller hur?
Till adventkalendern

Lakritsfabriken

24 boxar lakrits
Notera ordet boxar! Här är det alltså inte någon liten lucka med en bit utan det finns rejält med bitar att mumsa på. Perfekt till ett glas vin mån tro?
Till adventkalendern

Adventsflaska

Klunk varje dag
Är det mannen som gillar att ta sig en liten rackare är den här flaskan den optimala adventskalendern. 24 markeringar för 24 klunkar.
Till adventkalendern

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Sprid gärna adventskalendern.se och skapa bättre julkänsla på sociala medier. Många tack!

Överraska med stil


Är adventskalendern tänkt att bli en adventspresent till han? Utifall är ett tips att vänta med att visa kalendern till kvällen innan första luckan skall öppnas. Eller kan du hålla dig så varför inte på morgonen den första advent. Din gåva kommer slå honom med häpnad! Den första december har blivit lite av en “för-julafton” bland par. Många par väljer då att ge adventskalendrar till varandra. Under de senaste åren har utbudet ökat dramatiskt och trenden kan bara betyda en sak: Vi älskar de 24 överraskande luckorna!

För varje år som går så känns det att exklusiviteten ökar även den. Fjolåret bjöd på varianter för runt 2000 kronor för alla dem som ville dra på rejält. Molton Brown är ett exklusivt märke för män som i år kommer sälja sin kalender för 175 pund. Det återstår att se vad de svenska handlarna sätter för pris med vi räknar inte med några stora differenser i pris.

Enkla adventskalendrar till mannen


En julklapp är bättre än ingen alls. En liten och billig adventskalender likaså. Majoriteten av oss gillar att bli uppvaktade. Vad som ges bort är många gånger inte det viktiga, utan just att någon person har tänk på en.

Hoppas något av tipsen föll väl ut och att mannen i ditt liv kommer uppskatta den i advent 2019!