Paketkalender – Adventskalender med paket


Vill du göra en egen paketkalender med små gåvor? En bra idé och när det kommer till en kalender med paket så är det du vad som ska hamna i adventskalendern! Varje lucka ska, som namnet antyder, innehåll ett litet paket. Små julklappar med ett varierande värde från några kronor upp till dyrare paket för hundralappar. Det totala värdet för din paketkalender styrs helt och hållet av dig och hur mycket pengar du önskar lägga på kalendern.

I många fall så är en paketkalender detsamma som en egen adventskalender. Skillnaden är att den kategorin består även av bilder och texter. Därav tyckte vi det passande med en egen sida som endast är inriktade på paketadventskalender. Här nedan får ni tips på några tomma förpackningar att fylla med paket samt vilka produkter som passar bra att fylla paketkalendern med.

En god mix är grunden till en bra paketkalender. Varva godis, smycken, lotter och roliga prylar på bästa sätt.

Paketkalender - Adventskalender med egna paket

Att göra sin egen paketkalender tar lång tid, men blir ofta oerhört uppskattad. Vilka paket väljer du tilll adventskalendern 2023?

Grunden till din paketkalender – Att fylla med paket


kartong till paketkalender
149 kronor för pappersgrunden
Förmodligen det bästa valet när du ska till och göra en paketkalender. Det tar säkert lång tid att hitta på alla paket att fylla den med så klipp till på grunden så är mycket vunnet.
Till paketkalendern

Paket till adventskalender
24 gåvor till barn i åldern 3-8 år
Hemliga prylar i adventskalendern är väl de bästa? Här kan du klippa till på innehållet att lägga i påsar, boxar eller vad du än kan hitta på. Observera att detta endast är produkter och inte inslagning.
Till paketkalendern
8 centimeters fickor
Stilren, julig och prisvärd paketkalender som fylls upp med mindre gåvor som får rum i kalenders fickor.
Till paketkalendern
Ängel som mäter över 1 meter
Är det saker som inte är stora i volym som du ska ge i paketkalendern 2021? Då kanske denna ängel som har 24 fickor som mäter 6X6 cm kan bli bästa valet.
Till paketkalendern

Lyxigt trähus med belysning
Väldigt vacker kalender där det inte snålats på detaljerna. Visst känns denna paketkalender dyr? Priset är trots allt bara 400 kronor vilket gör att det gäller att vara snabb om du vill ha ett exemplar.
Till paketkalendern
Adventsboxar för egen paketkalender 2021
Adventsboxar pepparkakashus
Julkänslan är på topp och dessa 24 fina askar blir era för endast 130 kronor.
Till paketkalendern

Bra utbud av paketkalendrar & innehåll till dessa
Första stället ni kolla in på för att hitta en bra mall för att göra en paketkalender. Se även alla små och billiga gåvor, perfekt att fylla paketen med i er kalender.
Till paketkalendern

Tre bra paket – Till paketkalender 2023


Börja smått för att sedan öka


Börja fylla din paketkalender med billig småsaker. Allt eftersom dagarna i advent går så blir paketen allt dyrare och exklusivare. Dagarna innan jul och speciellt den paket nummer 24 tycker vi ska vara något alldeles extra.

När och vart du vill ge de bästa paketen i adventskalendern är givetvis helt upp till eget tycke.

Planera paket efter dagarna


Att planera rätt paket till rätt dag är också värt att tänka på. Är din paketkalender till barn så kanske luckorna med godis ska vara begränsade till fredagar och lördagar? Måndagar kan vara något som ger en bra start på veckan och så vidare.

Att lägga passande produkter för respektive dagar i paketkalendern kräver ännu mer planering. Som du märker så är det inte så bara att välja att göra sin egna adventskalender med paket. Därför är det viktigt att börja i god tid så slutresultatet kommer bli så lyckat som möjligt. Handla småsaker så fort du hittar något passande att lägga i paketkalendern. Då det handlar om sådant som har liten volym så spelar det ingen roll om du gör inköpet redan i juni så att säga.

Tips & trix – För att få till bästa paketkalendern


Det här med att hitta leksaker, godis och annat roligt att lägga i sin paketkalender är inte allt för lätt. Ofta köps seten med lika stora boxar, lådor eller fickor. Det innebär att du kanske känner dig aning begränsad i vad du kan fylla dem med? Ett tips om inte själv gåvan får plats är att istället lägga i ledtrådar om vart gåvan kan hittas. På så sätt kommer paketkalendern även ge spännande skattjakt! Så låt dig alltså inte begränsas om du känner att innehållet är för stort volymmässigt ibland.

Hoppas sidan gav några matnyttiga tips och att du får till din paketkalender bättre än någonsin till första advent 2023!