Lego adventskalender 2023


Står Lego högt i kurs så är det givetvis en Lego adventskalender som gäller för säsongen 2023! Att vakna upp och få öppna dagens lucka i Lego-kalendern kommer få barn 5-7 år att hopp ur sängen. Och visst finns det många roliga julkalendrar med Lego att välja bland. Några exempel är Lego Friends, Lego City & Lego Star Wars för att nämna några av de populäraste adventskalendrarna.

Är det ditt eget barn som ska få kalendern så har du säkert stenkoll på vilket Logo som passar bäst. Om du ska överraska någon annans barn så skulle vi rekommendera att du ringer upp föräldrarna och frågar. Att få rätt sorts adventskalender är viktigt när det kommer till barn som är 4, 5, 6 och 7 år gamla.

Eftersom Lego passar in med andra set med klossar från samma märke så kommer adventskalendrarnas innehåll kunna användas året om. Ett bra komplement till barnen som redan har mycket Lego alltså.

Vilken adventskalender med Lego tycker du är den bästa i år?

Bäst på Lego adventskalender 2023 - Se vilka butiker som gäller just nu

Julkalendrar fulla av Lego


Harry Potter

Lego adventskalender - Harry Potter
Hogwarts levererar
Önskar barnet sig en magisk advent med mycket trolleri samt byggande av Lego? Då finns det ingen bättre adventskalender!
Till adventkalendern

Lego Friends

Lego Friends adventskalender 2021
Lek med vännerna
Denna serie från Lego är oerhört populär, som så mycket annat från detta varumärke.
Till adventkalendern

Lego City

Lego City adventskalender
Från 5 år
Minibyggen, skojiga tillbehör och många coola karaktärer. Till 2022 års Lego-kalender medföljer en snöig lekmatta där innehållet kan vara.
Till adventkalendern

Butiker som säljer Lego-kalendrar


Tipsen på adventskalendrar ovan är endast några av många flera från Lego. Gör ett besök hos samtliga butiker nedan för att hitta det billigaste priset på just den Lego Adventskalender som ni fastnat för till advent 2023!

Därför är Lego julkalender ett bra val till barnen


Att välja den perfekta adventskalendern till barn kan vara en rolig men utmanande uppgift, särskilt med alla alternativ som finns tillgängliga. Lego adventskalendern står ut som ett utmärkt val tack vare dess unika kombination av kreativt byggande och festlig nedräkning till jul. Lego har länge varit känt för att inspirera barns fantasi genom byggande och skapande, och deras adventskalendrar för 2023 är inget undantag.

För advent 2023 erbjuder Lego en rad spännande adventskalendrar som passar barn i olika åldersgrupper. Bland de populära alternativen finns Lego City, Lego Friends och Lego Star Wars adventskalendrar. Lego City adventskalendern låter barn utforska en miniatyrstads värld fylld med karaktärer och fordon, medan Lego Friends kalendern erbjuder en charmig vardaglig scen med färgstarka figurer och tillbehör. För de små rymdäventyrarna, kommer Lego Star Wars adventskalendern att vara ett spännande val med ikoniska figurer och rymdfarkoster från galaxen långt, långt borta.

Varje Lego adventskalender kommer med 24 små byggsatser, en för varje dag fram till jul. Dessa små byggprojekt bidrar till att hålla barnens intresse vid liv och ger dem något roligt och meningsfullt att se fram emot varje morgon. Dessutom erbjuder Lego adventskalendern ett utmärkt sätt för barn att utveckla sina finmotoriska färdigheter, problemlösningsförmåga och kreativitet.

En av de stora fördelarna med att välja en Lego adventskalender är dess återanvändbarhet. Till skillnad från traditionella chokladkalendrar, fortsätter Lego-kalendern att erbjuda lekvärde långt efter att julen är över. Barnen kan fortsätta att bygga och leka med Lego-bitarna, och integrera dem i sina befintliga Lego-samlingar.

Med Lego adventskalender får barn inte bara en spännande nedräkning till jul, utan också en möjlighet att utforska, lära och växa genom leken. Det gör Lego adventskalendern till ett genomtänkt och givande val av kalender till barn inför adventsäsongen 2023.