Lego adventskalender 2021


Står Lego högt i kurs så är det givetvis en Lego adventskalender som gäller för säsongen 2021! Att vakna upp och få öppna dagens lucka i Lego-kalendern kommer få barn 5-7 år att hopp ur sängen. Och visst finns det många roliga julkalendrar med Lego att välja bland. Några exempel är Lego Friends, Lego City & Lego Star Wars för att nämna några av de populäraste adventskalendrarna.

Är det ditt eget barn som ska få kalendern så har du säkert stenkoll på vilket Logo som passar bäst. Om du ska överraska någon annans barn så skulle vi rekommendera att du ringer upp föräldrarna och frågar. Att få rätt sorts adventskalender är viktigt när det kommer till barn som är 4, 5, 6 och 7 år gamla.

Eftersom Lego passar in med andra set med klossar från samma märke så kommer adventskalendrarnas innehåll kunna användas året om. Ett bra komplement till barnen som redan har mycket Lego alltså.

Vilken adventskalender med Lego tycker du är den bästa i år?

Julkalendrar fulla av Lego


Harry Potter

Lego adventskalender - Harry Potter
Hogwarts levererar
Önskar barnet sig en magisk advent med mycket trolleri samt byggande av Lego? Då finns det ingen bättre adventskalender!
Till adventkalendern

Lego Friends

Lego Friends adventskalender 2021
Lek med vännerna
Denna serie från Lego är oerhört populär, som så mycket annat från detta varumärke.
Till adventkalendern

Lego City

Lego City adventskalender
Från 5 år
Minibyggen, skojiga tillbehör och många coola karaktärer. Till 2021 års Lego-kalender medföljer en snöig lekmatta där innehållet kan vara.
Till adventkalendern

Butiker som säljer Lego-kalendrar


Tipsen på adventskalendrar ovan är endast några av många flera från Lego. Gör ett besök hos samtliga butiker nedan för att hitta det billigaste priset på just den Lego Adventskalender som ni fastnat för till advent 2021!