Adventskalender med te


Te finns det gott om och vi alla har några väl utvalda favoritteer. Att var morgon under hela advent kunna unna sig en kopp ryckande hett och färskt te blir verklighet genom att skaffa en tekalender. Ekologiskt och hållbart är ledorden för många av de adventskalendrar vi hittar med denna örtfyllda dryck. Oavsett om sorten Rooibos eller Carl Grey faller er i smaken så räkna med att många nya smaklökar har väckts till liv efter de 24 påsarna är uppdruckna.

När väljer ni att öppna adventskalendern? När det kommer till den här njutningsdrycken så passar lucköppningen lika bra på morgonkvisten som till klockan 22.00 nyheterna på TV4.

Scrolla ner och se vilka tekalendrar som finns till advent 2019. Ett toppenval att ge till mamma, pappa, flickvän eller pojkvän.

Njutningsdryck i advent


Doppa till doppardagen

Lizette Andersson & Sofie Thunman
En av de mest köpta och marknadsförda tekalendrarna under senare år. I varje lucka finns 5 gram utsökt te, vilket går att dela på två om ni inte önskar väldigt stark smak.
Till adventkalendern (Designtorget)
Till adventkalendern (Room99)

NUTE

Egna teblandningar
En av de snyggaste tekalendrarna till 2019 är garanterat den från NUTE. Nytänkande och skandinavisk märke som alla teälskare bör ge en chans!
Till adventkalendern (Bluebox)
Till adventkalendern (Kökets favoriter)

Ekologisk

Kanel, kakao, kokos och litchi
Är bara några av de smaker som denna ekologiska tekalender bjuder på i 24 välsmakande dagar. Kolla in de andra smakerna hos butiken. Ge mig en!
Till adventkalendern (Kökets favoriter)
Till adventkalendern (Presenteriet)

Teministeriet

Te i lösvikt
Limiterad upplaga från Teminiteriet gör att det är läge att överraska, både dig själv och andra. Vad vi vet är det första året dom släpper en egen adventskalender!?
Till adventkalendern (Kökets favoriter)

Dammann tekalender

Stilfull och njutningsfull
Design är säljande och därför blir vi extra nyfikna på den här tekalendern från Dammann. 24 påsar med te räcker som övriga kalendrar hela vägen fram till julafton.
Till adventkalendern (Kökets favoriter)

69 kronor styck

Sonnentor
Här har ni adventskalendern med te som är absolut billigaste av dem vi hittat online. Endast 69 kronor gör att det bara är att klippa till på några och ge bort till de som förtjänat.
Till adventkalendern (Bodystore)

English Tea Shop

Ekologiskt te
En välkänt producent vars adventskalender innehåll kommer från teplantor på Sri Lanka. Priset på 159 kronor känns prisvärt.
Till adventkalendern (Bodystore)
Till adventkalendern (Presenteriet)

Pukka tekalender

Billig tekalender
Letar ni efter den näst billigaste tekalendern online så betalar ni 125 kronor för den här sorten. Fjolårets modell smaka faktiskt bra så värd sin chans även i år.
Till adventkalendern (Bodystore)
Till adventkalendern (Kökets favoriter)

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Fler adventskalendrar till folket! Dela gärna sidan med förkärlek till dina vänner.

Kombinera te med dessa …


Lakrits

Lakrids
Johan Bülow kan ses som lakritsen motsvarighet till kampsportens Bruce Lee. Gillar ni lakrits är detta ett måste.
Till adventkalendern

Sinful-Deluxe

Vuxenleksaker
Med ett värde på över 4000 kronor så innehåller den här heta kalendern allt som kan önskas i leksakernas värld, för vuxna.
Till adventkalendern

Doftljus

Yenkee Candle
Ljus som lyser upp advent men även sprider en härlig atmosfär i rummet. Även denna brukar sälja slut långt innan första luckan skall öppnas.
Till adventkalendern

Chilipraliner

Chili Klaus
Vem tusan är Klaus? Jo han är en frontfigur för starka chilifrukter och har åkt världen runt för att prova alla sorter. En kalender med klös!
Till adventkalendern

Te för gamla och unga


Kaffe klassificeras som en dryck som vi behöver lära oss tycka om. Te däremot är en örtdryck för alla och det är inte omöjligt det blir en ny favoritdryck efter första koppen. Att få in sina barn eller barnbarn bland alla de fantastiska smaker som te bjuder in till är en tjänst dom kommer tacka för. Därför tycker vi att tekalendrarna är som mest passande att ge bort som present! Överraska mormor, syster, bästa vännen eller vem som helst i din bekantskapskrets med 24 välsmakande luckor till advent.

Tänk på att det går bra att skicka ordern på adventskalender direkt till mottagaren. Snacka om överraskning att få en spännande tekalender hem på posten. En liten gest som kommer betyda väldigt mycket för personen som blir den lyckliga.

Rött, grönt eller svart te


Ja eller vitt te, örtte eller någon av de andra sorterna. Lyckligtvis så kommer de flesta av de tekalendendrar vi tipsar om här innehålla en mix av dem alla! Ta emot tepåsarna med ett öppet sinne och chansen för att nya smaker hamnar högt på din topplista. Såhär på hösten eller tidig vinter så gör sig varma njutningsdrycker sig som bäst. Värmer gott efter en dag i regn och rusk, eller snö i bästa fall.

Gav sidan bra guidning till någon bra tekalender som går att skaffa online? Tips dina vänner så kan även de njuta av te i advent 2019!

Att kombinera en kopp te med lakrits är en höjdare! Missa inte våra tips på lakritskalendrar till advent.