Gör egen adventskalender


Har du kollat runt på adventskalender.se och inte funnit ett enda bra alternativ? Då finns det tyvärr ingen adventskalender skulle vi säga. Deppa inte för det utan problemet är enkelt löst. Gör en egen adventskalender! Vad vi behöver ta hänsyn till är de 24 dagarna (luckorna) så det behövs alltså lika många grejer, godispåsar, spel eller vad vi än kommer på.

Fokusera inte för mycket på att din egengjorda adventskalender behöver hålla sig inom samma tema. Varför inte blanda godis, dryck med passande tillbehör som en film? Vad ni väljer tåls att fundera på. Så länge är det smart att beställa hem tillbehör så att adventskalendern blir så vacker den kan. Här tipsar vi om några set som garanterat kommer hjälpa till.

Klisterlappar och boxar


10 cm box

24 stycken boxar till advent
Boxar med måtten 10x10x10 som rymmer lite av varje. Fina etiketter medföljer så allt är redo för att fyllas! Hur många set köper du?
Till adventkalendern

Tryckt fotopapper

Produktmått 28.8 cm x 43,2 cm
Snygga till påsarna, boxarna eller lådorna med snygga stickers från egna foton.
Till adventkalendern

Pysselset

Hus med lådor
Ett helt hus med lådor är den egna adventskalendern som låter dig vara kreativ. Vad lägger du i lådorna? Ett tips, kolla runt hos butiken!
Till adventkalendern

Design Letters

Slitstark år efter år
Har du små överraskningar som går ner i fickor på 12 X 11 cm? Då är den här snygga väggdesignen som klippt och skuren.
Till adventkalendern

Olika färger

Julkalenderpåsar
Väl tilltagna påsar med tillhörande etiketter. 21 cm höga och 15 cm breda.
Till adventkalendern

Bloomingville

100 X 50 cm
Oklart hur stora fickorna är men en snygg kalender att hänga på väggen är det.
Till adventkalendern

Rosolli

Tillverkad i bomull
Exklusiv kalender helt i bomull. Vad lägger ni i fickorna till advent 2019?
Till adventkalendern

Ferm Living

Julhus
Även denna är tillverkad i bomull och har måtten 50×100 cm. Ett rätt så stor kalender alltså.
Till adventkalendern

Ren-Kalender

24-pack ren
Adventsboxar med design som en ren. Fyll upp lådorna med vad som än önskas, så länge det får plats.
Till adventkalendern

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Fler adventskalendrar till folket! Dela gärna sidan med förkärlek till dina vänner.

Se även några andra favoriter …


Lakrits

Lakrids
Johan Bülow är lakritsmästaren som få kan säga något annat om än just en mästare. Till dig själv, pappa, brorsan eller någon annan?
Till adventkalendern

Vuxenleksaker

Amorelie
Med ett värde på 4600 så får ni med andra ord väldigt fina produkter till priset på 1500 kronor. Till er som vill hetta upp advent ordentligt,
Till adventkalendern

Rituals

Christmas Tree
Rituals har så väldigt många fantaster över hela världen. Kvinnornas favorit så vet du inte vad du ska ge flickvännen eller frun? Välj denna!
Till adventkalendern

Tekalendern

Lizette & Sofie
Alla ni som gillar te kommer älska den här, numera klassiska, adventskalendern. Kan även delas så perfekt till paret också.
Till adventkalendern

Låt fantasin flöda


Visst är det en härlig känsla av att ha helt fri tyglar? Just så är det när det är dags att skapa sin egna adventskalender. Samla på sakerna du tänkt lägga ner i boxarna under hela året eller lägg några timmar på stan och fixa allt på ett gång. Ställen som Flying Tiger, godisaffärer och julmarknader är utmärkta tips på vart roliga saker till adventskalendern 2019 kan hittas.

24 olika ölsorter är en klassisk kalender man gör på egen hand. Förmodligen en av de snabbaste också då det inte behöver ta många minuter på systembolaget för att hitta dem. Om du tänkt göra en egen ölkalender så ta udda sorter så nya favoriter kan upptäckas.

Lotter till gamblern


Vi är många som älskar spänningen av att ha chansen att vinna stora pengar. Att kolla in utbudet av lotter i spelbutiken gör att vi kanske snart inser hur många olika lotter det finns! Blanda triss, tian, bingolotter men ett par rader Keno och eventuellt några matcher på Oddset så har ni så småningom en egen spelkalender. Som sagt, möjligheterna är oändliga när det kommer till hemmagjorda adventskalendrar.