Gör egen adventskalender


Har du kollat runt på adventskalender.se och inte funnit ett enda bra alternativ? Då finns det tyvärr ingen adventskalender skulle vi säga. Deppa inte för det utan problemet är enkelt löst. Gör en egen adventskalender! Vad vi behöver ta hänsyn till är de 24 dagarna (luckorna) så det behövs alltså lika många grejer, godispåsar, spel eller vad vi än kommer på.

Fokusera inte för mycket på att din egengjorda adventskalender behöver hålla sig inom samma tema. Varför inte blanda godis, dryck med passande tillbehör som en film? Vad ni väljer tåls att fundera på. Så länge är det smart att beställa hem tillbehör så att adventskalendern blir så vacker den kan. Här tipsar vi om några set som garanterat kommer hjälpa till.

Klisterlappar och boxar


24 egna överraskningar

Gör egen adventskalender 2019
Gör egen adventskalender 2020
Förmodligen den bästa och smidigaste lite större adventskalendern som du fyller upp med egna saker. Som du ser på bilderna är den oerhört enkel att göra och det återstår bara för dig att hitta på godis, prylar och annat du önskar fylla din egna adventskalender med.
Till adventkalendern

Adventsboxar

24 stycken boxar till advent
Boxar med måtten 9×9 som rymmer lite av varje. Fina etiketter medföljer så allt är redo för att fyllas! Hur många set köper du?
Till adventkalendern

Tryckt fotopapper

Produktmått 28.8 cm x 43,2 cm
Snygga till påsarna, boxarna eller lådorna med snygga stickers från egna foton.
Till adventkalendern

Pysselset

Hus med lådor
Ett helt hus med lådor är den egna adventskalendern som låter dig vara kreativ. Vad lägger du i lådorna? Ett tips, kolla runt hos butiken!
Till adventkalendern

Chokladkalender

Fotokalender med choklad
En unik chokladkalender där dina bilder hamna på omslaget. En klockren adventskalender att överraska med till den som gillar choklad.
Till adventkalendern

Hängande egen adventskalender

Fyll fickorna med små saker.
Snygg adventskalender i filtmaterial som mäter hela 134 cm på längden. Fyll med egna små saker som godis, lotter och så vidare.
Till adventkalendern

Text-kalender

Egen adventskalender med text
Skriv egen text
En söt kalender där du kan skriva egna små meddelanden. Är det visdomsord eller att du till exempel bjuder på middag en viss dag bestämmer du själv.
Till adventkalendern

Fyll julstrumpor

24-pack med klädnypor
Hur söt får en egen adventskalender bli? Ungefär som när dessa julstrumpor är fylld och upphängda.
Till adventkalendern

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Sprid gärna adventskalendern.se och skapa bättre julkänsla på sociala medier. Många tack!

Se även några andra favoriter …


Rituals

Till kvinnor
Är det din flickvän eller fru du önskar skämma bort med den lyxigaste adventskalendern? Välj den från Rituals!
Till adventkalendern

Vuxenleksaker

Amorelie
Med ett värde på 4600 så får ni med andra ord väldigt fina produkter till priset på 1500 kronor. Till er som vill hetta upp advent ordentligt,
Till adventkalendern

Popcorn

Lyxiga smaker
Mums och vilken bra idé att lansera en adventskalender med popcorn! Kommer bli extremt eftertraktat till advent 2020.
Till adventkalendern

Jelly Beans

Gelébönor
Godaste godiskalendern om du frågar väldigt många barn. Slå till på er Jelly Belly adventskalender idag.
Till adventkalendern

Låt fantasin flöda


Visst är det en härlig känsla av att ha helt fri tyglar? Just så är det när det är dags att skapa sin egna adventskalender. Samla på sakerna du tänkt lägga ner i boxarna under hela året eller lägg några timmar på stan och fixa allt på ett gång. Ställen som Flying Tiger, godisaffärer och julmarknader är utmärkta tips på vart roliga saker till adventskalendern 2020 kan hittas.

24 olika ölsorter är en klassisk kalender man gör på egen hand. Förmodligen en av de snabbaste också då det inte behöver ta många minuter på systembolaget för att hitta dem. Om du tänkt göra en egen ölkalender så ta udda sorter så nya favoriter kan upptäckas.

Lotter till gamblern


Vi är många som älskar spänningen av att ha chansen att vinna stora pengar. Att kolla in utbudet av lotter i spelbutiken gör att vi kanske snart inser hur många olika lotter det finns! Blanda triss, tian, bingolotter men ett par rader Keno och eventuellt några matcher på Oddset så har ni så småningom en egen spelkalender. Som sagt, möjligheterna är oändliga när det kommer till hemmagjorda adventskalendrar.