Egen adventskalender & julkalender – Tips till advent 2023


Har du kollat runt på adventskalender.se och inte funnit ett enda bra alternativ? Då finns det tyvärr ingen adventskalender skulle vi säga, eftersom sajten tipsar om alla adventskalendrar 2023, i princip. Deppa inte för det utan problemet är enkelt att lösa. Du skaffar dig helt enkelt en så kallad DIY adventskalender som fylls helt själv! Arr göra en egen adventskalender eller julkalender är busenkelt. Vad vi behöver ta hänsyn till är de 24 dagarna (luckorna) så det behövs alltså lika många grejer, godispåsar, spel eller vad vi än kommer på. Du bestämmer själv vad en egen julkalender ska fyllas med så att säga.

Fokusera inte för mycket på att din egengjorda adventskalender behöver hålla sig inom samma tema. Varför inte blanda godis, dryck med passande tillbehör som lotter och äventyr? Vad ni väljer tåls att fundera på. Så länge är det smart att beställa hem tillbehör så att adventskalendern blir så vacker den kan. Här tipsar vi om några set som garanterat kommer hjälpa till att få till en egen adventskalender/julkalender på bästa sätt!

Som alltid är det smart att vara ute i god tid. Många populära egna adventskalendrar grunder kommer förmodligen ta slut många veckor innan första advent 2023. Vem överraskar du med din unika adventskalender den här gången?

Påsar & boxar – Skapa adventskalendrar på egen hand – DIY


24 egna överraskningar

Gör egen adventskalender & julkalender 2022
Gör egen adventskalender 2022
Förmodligen den bästa och smidigaste lite större adventskalendern som du fyller upp med egna saker. Som du ser på bilderna är den oerhört enkel att göra och det återstår bara för dig att hitta på godis, prylar och annat du önskar fylla din egna adventskalender med.
Till kalendern

Egen julkalender med foton & text

Egen julkalender med foton & text
DIY adventskalender
Använd årets bästa foton i mobilen och kameran för att skapa en personlig adventskalender i sällan skådat slag. Butiken är för övriga en mästare på julklappar så fundera om det är läge att göra en storbeställning.
Till kalendern

Jutesäckar med nummer

Bra egen adventskalender 2023
Påsar i vacker jute tillsammans med klistermärken med siffror + snöre & klädnypor. Allt du behöver för att göra egen adventskalender med andra ord!
Till egna adventskalendern

Vinkalender

Att fylla med egna vinflaskor
Vill du göra egen adventskalender med vin så är detta mallen att börja projektet med. Sen är det bara att skaffa 24 små flaskor vin på bolaget.
Till kalendern

Smyckeskalender

DIY påsar för fina smycken
Creativ Company kommer här med en superpopulär adventskalender med smycken, som ni kommer göra själv. Fina pärlsmycken, passar såväl nybörjare som erfarna. Först till kvarn.
Till kalendern

Gör egen dryckeskalender

Gör egen dryckskalender
Öl, energidryck, läsk eller annan dryck
Kartonger som enkelt fylls upp med de drycker som föredras. Perfekt att överraska sin partner med!
Till kalendern

Julgrans-kalender

Startpaket med allt som behövs
Små presentförpackningar i 6 olika designer tillsammans med hela 58 stycken stickers, där ibland siffrorna 1-24. Bra gurnd för att skapa sin egna adventskalender med andra ord.
Till kalendern

Tryckt fotopapper

Produktmått 28.8 cm x 43,2 cm
Snygga till påsarna, boxarna eller lådorna med snygga stickers från egna foton.
Till kalendern

Adventsboxar

Egen julkalender 2022 - Tågboxar att fylla själv
Egen julkalender av tågboxar
Kanske en av 2023 års sötaste julkalendrar att göra själv? Tågboxar som passar både att ge till barn och vuxna.
Till kalendern

Forest Friends

Forest friends - Egen adventskalender
Wellpapp med enkel montering
Fyll upp med favorit-godis som är upp till 25 cm höga. Ganska gott om utrymme för en rejäl godiskalender med andra ord!
Till kalendern

Egen godiskalender

Wellpapp med enkel montering
Fyll upp med favorit-godis som är upp till 25 cm höga. Ganska gott om utrymme för en rejäl godiskalender med andra ord!
Till kalendern

Träkalender

Lådor att fylla själv
Billig, lyxig och personlig på en och samma gång. Kan dessutom användas under många år framåt i tiden.
Till kalendern

Chokladkalender

Fotokalender med choklad
En unik chokladkalender där dina bilder hamna på omslaget. En klockren adventskalender att överraska med till den som gillar choklad.
Till kalendern

Hängande egen adventskalender

Fyll fickorna med små saker.
Snygg adventskalender i filtmaterial som mäter hela 134 cm på längden. Fyll med egna små saker som godis, lotter och så vidare.
Till kalendern

Text-kalender

Egen adventskalender med text
Skriv egen text
En söt kalender där du kan skriva egna små meddelanden. Är det visdomsord eller att du till exempel bjuder på middag en viss dag bestämmer du själv.
Tillkalendern

Fyll julstrumpor

24-pack med klädnypor
Hur söt får en egen adventskalender bli? Ungefär som när dessa julstrumpor är fylld och upphängda.
Till kalendern

Julmarknad

Julmarknad - DIY adventskalender i trä
Exklusiv träkalender
Har du 900 kronor att lägga på en oerhört vacker kalender att fylla upp själv? Välj denna lyxiga kalender i trä där luckorna fylls upp med spännande innehåll.
Till kalendern

Butik med många adventskaledrar att göra själv

Många bra egna adventskalendrar - DIY julkalender - Påsar & boxar att fylla själv
Öl, energidryck, prosecco, egen text eller annat innehåll. Stället har gott om personliga adventskalendrar som du absolut inte vill missa.
Till butikens adventskalendrar
DIY adventskalender för vuxna & barn
Du som önskar göra din egen adventskalender ska inte missa ett besök på denna butik. En hel del grejer för en perfekt advent!
Till butikens adventskalendrar
Stället där partyt aldrig slutar och visst känns det som en lång julafton hela kalenderperioden!? Många kalendrar där du själv fyller upp innehållet. Ett givet besök som du börjar med i jakten efter en egen adventskalender 2023!
Till butikens adventskalendrar

Se även några andra favoritkalendrar …


Rituals

Till kvinnor
Är det din flickvän eller fru du önskar skämma bort med den lyxigaste adventskalendern? Välj den från Rituals!
Till adventkalendern

Vuxenleksaker

Amorelie
Hetare advent med en vuxenkalender som är fylld till bredden med leksaker, för vuxna då såklart.
Till adventkalendern

Popcorn

Lyxiga smaker
Mums och vilken bra idé att lansera en adventskalender med popcorn! Kommer bli extremt eftertraktat till advent 2023.
Till adventkalendern

Jelly Beans

Gelébönor
Godaste godiskalendern om du frågar väldigt många barn. Slå till på er Jelly Belly adventskalender idag.
Till adventkalendern

Låt fantasin flöda i egna julkalendern


Visst är det en härlig känsla av att ha helt fri tyglar? Just så är det när det är dags att skapa sin egna julkalender/adventskalender. Samla på sakerna du tänkt lägga ner i boxarna under hela året eller lägg några timmar på stan och fixa allt på ett gång. Ställen som Flying Tiger, godisaffärer och julmarknader är utmärkta tips på vart roliga saker till adventskalendern 2023 kan hittas.

24 olika ölsorter är en klassisk kalender man gör på egen hand. Förmodligen en av de snabbaste också då det inte behöver ta många minuter på systembolaget för att hitta dem. Om du tänkt göra en egen ölkalender så ta udda sorter så nya favoriter kan upptäckas.

Lotter till gamblern – Lägg i din DIY adventskalender


Vi är många som älskar spänningen av att ha chansen att vinna stora pengar. Att kolla in utbudet av lotter i spelbutiken gör att vi kanske snart inser hur många olika lotter det finns! Blanda triss, tian, bingolotter men ett par rader Keno och eventuellt några matcher på Oddset så har ni så småningom en egen spelkalender. Som sagt, möjligheterna är oändliga när det kommer till hemmagjorda adventskalendrar.

Populäraste egna adventskalender – Ölkalender


Likt vi var inne på tidigare så är förmodligen den allra populäraste agna adventskalender den som fylls upp med ölflaskor. Där skaffar du en av 2023 års bästa kartonger för att göra egen ölkalender. Nästa uppgift är att hitta ölflaskor som kommer göra advent till en godare tid på året. Själva syftet med adventskalendrar är att göra väntan till jul mysigare, godare och roligare överlag.

Alla personer som älskar öl kommer garanterat bli mycket glada av att få en god ölkalender som egen adventskalender 2023!