Kaffekalender 2023 - Alla adventskalendrar med kaffe


Är du ute efter bästa kaffekalendern till advent 2023? Då har du hittat rätt eftersom sidan presenterar samtliga adventskalendrar med kaffe!

Till en början är det bara bönor på en buske. Det är dock inte vilken buske som helst utan namnet vittnar om världens mest omtyckta varma dryck, kaffebusken! Så småningom så hamnar slutprodukten i kaffekoppar runt om hela jorden. Ursprungligen så trivdes busken i subtropiska Afrika, men har sedan exponerats till flera andra delar av världen. Så klart finns det även ett antal kaffekalendrar till advent 2023. Ofta så innehåller kalendrarna en mix av kaffe i diverse olika rostningar, styrkor och smaker.

Är du sugen på att börja varje dag med en kopp rykande hett kaffe? Då är kaffekalendern valet för dig! Kahls, Nabo och Growers Cup är några tips på storsäljare inom kategorin. Jämför samtliga kalendrar med kaffe ordentligt för att hitta bästa valet för er.

Kaffekalender - Kaffe adventskalender 2023

Kaffekalendrar som piggar upp - Dessa gäller nu


Kaffe-adventskalendern 2023

Kaffekalender 2023 - Nabo adventskalender med kaffe - Julkalender att dela på två
Kvalitetskalender med kaffe från Nabo
Totalt över 500 gram bryggmalet kaffe fördelade på 24 paket. Ett klassiskt val av kaffekalender som dessutom räcker till hela 3 koppar kaffe, per dag. Ja beroende på hur ni varierar styrkan såklart.
Till adventskalendern (Designtorget)

Grower's Cup Kaffekalender

Kaffekalender - Adventskalender med handrostat kaffe
Handrostat kaffe
Smarta förpackning så du kan brygga kaffet direkt i påsen. Glödhet nyhet av 2023 års kaffekalendrar. Perfekt överraskning till den vuxna som mer än gärna tar en kopp gott kaffe.
Till adventskalendern

Friends kaffekalender

Friends kaffekalender 2023
Passar till Nespresso-maskiner
2023 års första kaffekalender är äntligen ute och det är en Friends adventskalender fylld med kaffekapslar.
Till adventskalendern (Partykungen) 299 krTill adventskalendern (Coolstuff)Till adventskalendern (Coopers Candy)

Kahls kaffekalender

Kahls kaffekalender 2023
Res genom kaffets historia
24 påsar med 30 gram nymalet kaffe i var och en. Räcker till två koppar per dag och denna kaffekalender är alltså utmärkt att dela med sin vän eller partner. Eller till ännu fler då varje påse ger ungefär 1/2 liter färdigbryggt kaffe.
Till adventskalendern (Coolstuff) 399 krTill adventskalendern (Bluebox)

Kaffekapslar

Kaffekalender med kaffekapslar 2021
Estate kaffekalender
24 kapslar i 12 olika smaker. Passar utmärkt till er Nespresso-maskin och kommer bli en bra kalender till den som gillar kaffekapslar.
Till adventskalendern

För två personer

Whittard Kaffekalender för Två
Whittard
12 sorter fördelat på 48 påsar gör att du och din partner kan njuta av gott kaffe hela advent.
Till adventskalendern

Avnjut kaffe tillsammans med dessa ...


Pärlans

Choklad i kola
Rubriken säger allt, passar väl utmärkt bra tillsammans med en kopp kaffe från er kaffekalender va?
Till adventkalendern

Vuxenleksaker

Nasty & Nice
Ta vara på energin från kaffet och öppna en lucka på er erotiska adventskalender.
Till adventkalendern

Lakrits

24 boxar
Lakrits från Haupt Lakrits kommer garanterat falla lakritsälskaren precis i smaken.
Till adventkalendern

Chilipraliner

Chili Klaus
En pralin till kaffet tro? De här har inriktad sig på chili och kungen själv har valt ut smakerna, Chili Klaus!
Till adventkalendern

Kaffets effekt på kroppen


Får många räcker det med blotta lukten av kaffe för att bli lite extra pigg. Faktum är att det faktiskt räcker enligt en studie. Forskarna kom då fram till att kaffearomen kunde ändra aktiviteten av somliga gener. Tillsammans med koffeinet så ger det en energikick. Om vi skulle gissa så är det också kaffe som fler svenskar är beroende av. Eller vad skulle du tro? På tal om Koffein så påstås det ju att det finns koffeinfritt kaffe. Även där har forskare kommit fram till att det i princip är omöjligt med helt fritt från koffein. Cirka 5 koppar av det koffeinfria ger samma nivå koffein som en vanligt kaffekopp.

Det är stor chans att bönorna i kaffekalendern kommer från Brasilien. De är störst och ungefär 40 procent av världens kaffe kommer från Brasilien. Drycken omsätter inte dåligt med pengar. Efter oljan så är det kaffe som handlas med allra mest i hela världen!

Kaffeguiden.se är en bra sida där ännu mer information finns för er som önskar.

Adventspresent till kaffeälskare


Att ge bort adventskalendrar till nära och kära är en tradition likt att ge varandra julklappar på julafton. Att satsa på att ge bort en kaffekalender till person som älskar kaffe kommer träffa helt rätt, och samtidigt vara en rejäl överraskning. De senaste åren har utbudet på de mer speciella adventskalendrarna, som kaffe, ökat. Vi kan säga att Sverige upplever en "kalender-boom" just nu. Chansen att han eller hon har fått en kaffekalender förut är därmed inte så hög.

Kaffekalendern från Lizette Andersson & Sofie Thunman bjuder på 21 gram kaffe, som räcker till 3 koppar. Ge till mamma och pappa, mormor och morfar eller paret som är befäst vid drycken.

Hoppas sidan var till stor hjälp för att hitta er bästa kaffekalender. Vill du rekommendera sidan så även dina vänner på sociala medier hittar en god adventskalender med kaffe? Det är högt uppskattat, tusen tack!

Kaffekalender med känsla och ansvar


En kaffekalender är en verklig glädjespridare och den perfekta adventskalendern för alla kaffeentusiaster. Inför julen 2023 presenterar marknaden en rad eleganta kaffekalendrar som erbjuder en gourmetresa genom världens kaffesmaker. Varje lucka i en kaffekalender avslöjar en noggrant utvald portion av kaffe, antingen som hela bönor eller malet, som representerar olika ursprung, rostningar och smakprofiler.

För den som uppskattar en god kopp kaffe är denna typ av kalender en möjlighet att starta varje dag med en ny smakupplevelse. Det är också en utmärkt introduktion till kaffevärldens mångfald, där varje dag bjuder på en liten lektion i kaffekultur. Du får möjligheten att smaka allt från ljusa, fruktiga rostningar till mörka, kraftfulla blandningar, och kanske upptäcka nya favoriter längs vägen.

Kaffekalendern är ett sofistikerat val för vuxna män och kvinnor. Det är en kalender som kombinerar den dagliga njutningen av kaffe med den charmiga traditionen att räkna ner dagarna till jul. Det är en gåva av vardagslyx som uppskattas av de flesta, och som ger en stund av avkoppling och njutning i den annars så hektiska vardagen.

Att välja en kaffekalender med högkvalitativa, etiskt producerade kaffesorter är också ett ansvarsfullt val. Det visar en uppskattning för hantverket bakom varje kopp kaffe och stödjer hållbara och rättvisa produktionsmetoder.

Kaffekalendern är mer än bara en daglig dos av koffein, det är en resa i smak och en uppskattad stund av mindfulness som hjälper dig att stanna upp, njuta och reflektera. Med en kaffekalender får du en rik och varierad kaffeupplevelse som gör nedräkningen till jul extra speciell och lärorik. Det är ett utmärkt val för alla som älskar kaffe och som ser fram emot att upptäcka nya smaker och kaffevarianter.

Sammanfattning - Därför är kaffekalendern så omtyckt 2023

En kaffe adventskalender för 2023 erbjuder en rad fördelar som kommer att glädja varje kaffeälskare. Här är tre positiva faktorer som du uppnår genom att välja denna typ av kalender:

  1. Variation och upptäcktsfärd: En kaffe adventskalender introducerar dig för en mängd olika kaffesorter och bryggmetoder. Varje dag får du möjligheten att prova ett nytt kaffe, vilket gör december till en månad av kulinarisk utforskning. Det är det perfekta sättet att bredda din kaffepalett och kanske till och med hitta din nya favoritblandning.

  2. Kvalitetstid och mysfaktor: Det finns få saker som är så mysiga som att sitta ner med en nybryggd kopp kaffe, särskilt under vintermånaderna. Med en kaffe adventskalender får du en daglig anledning att ta en paus och njuta av livets goda. Det blir en stund av reflektion och avkoppling mitt i julstressen, som du kan dela med en nära och kära eller njuta av på egen hand.

  3. Hållbarhet och kvalitet: Många kaffe adventskalendrar för 2023 fokuserar på att inkludera ekologiskt och etiskt producerade kaffesorter. Det betyder att du inte bara får njuta av utsökt kaffe, utan också kan känna dig bra med ditt val. Det är en win-win för både dig och planeten.

Med dessa tre fördelar blir en kaffekalender för 2023 det självklara valet för alla som älskar kaffe och vill göra nedräkningen till jul till en extra speciell upplevelse.