Lakritskalender - Hitta adventskalender med lakrits


Letar du efter lakritskalender till advent 2023? Då har du precis kommit rätt, till Sveriges största sajt som vägleder till de bästa adventskalendrarna med lakrits!

Sötlakrits som är 50 gånger sötare än socker eller Saltlakrits med saltet salmiak. Allt börjar med lakritsroten och resten är historia: Vi är många som älskar lakrits! Extra omtyckt är smakerna av Svenskar och det har resulterat i att det finns ett antal olika adventskalendrar med lakrits. De främsta kalendrarna inom kategorin är de från Johan Bülow eller Haupt lakrits. Vi får känslan att varje år kommer det allt fler lakritskalendrar och det är inte svårtippat att 2023 kommer bjuda på ett rekordstort utbud av den här sortens adventskalendrar.

Här samlar vi många av de adventskalendrar ni kan få tag på online. Vilken lakritskalender faller smaken på i år?

Bästa lakritskalendern 2023


Adventskalendern gör alltid sitt absolut bästa att hålla informationen om lakritskalendrar så aktuell som möjlig. Se vilka 2023 års valmöjligheter av bra lakrits adventskalendrar i guiden här på sidan. Glöm inte heller att utnyttja eventuella rabatter för att köpa en lakritskalender på rea. Stort lycka till i kalenderjakten efter din bästa lakritskalender 2023!

Haupt lakrits

Haupt lakrits adventskalender 2023 - Lakritskalender
Haupt lakritskalender
Sött & salt och en lakritskalender som förmodligen kommer bli den mest sålda till kalendersäsongen 2023. Klipp till på er lakritskalender idag.
Till lakritskalendern (Partykungen) 399 krTill lakritskalendern (sakligheter)Till kalendern (Bluebox)Till kalendern (coolstuff)

Lakrids by Bülow

Lakritskalender - Lakrits by bulow - Adventskalender 2022
Lakritskalender från Bülow 2023
Det vattnas i munnen och alla vi som någon gång haft denna Lakrids by Bülow kalender vet vad den bjudit på tidigare år. Beställ dina exemplar idag redan!
Till lakritskalendern (Sakligheter)

Julmotiv 2023

Ramlösa lakritskalender - Adventskalender 2022
Adventskalender med lakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa
720 gram av den finaste lakritsen från självaste lakritsfabriken. Har du hittat din lakritskalender 2023 på direkten tro? Gör ingen lakritsfantast besviken!
Till lakritskalendern (sakligheter)
Till kalendern (coolstuff)
Beställ lakritskalendrar från Sakligheter med 10% rabatt just nu. Ange kod: KALENDER2023
Samtliga tre första tipsen av adventskalendrar med lakrits säljs där.

Merry Lakridsmas

Hulten lakritskalender 2023
Omtyck lakritskalender
Vi var lite oroliga att inte Hultens populära adventskalender med lakrits skulle komma ut i år. Nu är den här, först till kvarn, slå till på dina exemplar redan idag!
Till kalendern (Partykungen) 249 kr

Lakritsroten julkalender

Lakritsroten adventskalender 2023
En värld av lakrits
Stilren och många nya smakkombinationer gör att vi är laddade att få hugga in på denna lakritskalender från mycket populära lakritsroten.
Till kalendern (Partykungen) 349 krTill kalendern (Sakligheter)

Hans Hugos lakritskalender

Hans Hugos lakritskalender
24 boxar lakrits
Varje dag så bjuder Hugo på nya lakritsmaker. En cool design för dig som vill skaffa en adventskalder som sticker ut från mängden.
Till kalendern

Lakridseriet

Stilren julkalender med lakrits
Rejält tilltagen storlek som kommer göra dig, som lakritsfantast, mycket nöjd. Glödhet nyhet till 2023 och en lakritskalender vi inte sett under tidigare år.
Till kalendern

Skipper´s Pipe

Skippers lakritskalender
24 saftiga lakritspipor
Klassiskt godis som kommer göra alla som gillar lakrits fulla med nostalgi. Mestaldels original-pipor men även sådana med havssalt samt en XL-pipa.
Till kalendern (Coolstuff)Till kalendern (Partykungen) 199 kr

Butiker som säljer lakritskalender 2023


Skaffa snabbt en bra överblick om vilka lakritskalendrar som säljs var- Vart hittar du din bästa lakrits adventskalender till billigast pris just nu? Var uppmärksam på kampanjer där det går att finna lakritskalender på rea.

Lakritskalender - Bra utbud av lakrits adventskalender 2023 - Upptäck speciella erbjudanden just nu
Prisvärda adventskalendrar
Många av 2023 års bästa adventskalendrar med lakrits finns här. Nu kan du till och med beställa lakritskalendrar billigare med rabatt.
Besök butikens alla lakritskalendrar 2023
EXTRA JUST NU - 10% RABATT
Ange koden: KALENDER2023
Lakrits adventskalender - Upptäck intressanta lakritskalendrar 2023
Många populära varianter
Haupt lakrits, lakritsfabriken och Skippers lakritspipor är några av årets valmöjligheter från denna omtyckta e-handel. Hitta även adventskalender med så mycket annat än lakrits här!
Besök butikens alla lakritskalendrar 2023
Lakritskalendrar för vuxna
Likt övriga butiker som säljer detta ställe de vanligaste varianterna av lakrits julkalender till stundande advent. Vart finns bästa priserna?
Besök butikens alla lakritskalendrar 2023

Passande adventskalendern - Att kombinera med lakritskalender


Blandning

Cocoture
Lite av varje såsom lakrits, marsipan och choklad.
Till adventkalendern

Te

Klassiska tekalendern
Prisvärd variant för er som uppskattas design tillsammans med utsökta smaker.
Till adventkalendern

Chili

Chili Klaus
En adventskalender med drag i, minst sagt. Rolig och smakrik utmaning för vuxna.
Till adventkalendern

Vuxenlek

Erotisk kalender
Njutning kan upplevas på många sätt och vuxenleksaker kommer säkert se till så advent blir ännu mer full välbehag.
Till adventkalendern

Frågor & svar - Alla du behöver veta om lakritskalender


Adventskalendern.se strävar efter att vara den ledande sajten för tips på lakritskalendrar till advent 2023, och det finns goda skäl till det. I en tid då marknaden översvämmas av olika adventskalendrar, från choklad till skönhet, ser vi en ökande efterfrågan på nischade, smakfulla alternativ. Lakritskalendrar står ut som en unik och personlig gåva som riktar sig till en specifik smakpalett. Det är den perfekta presenten för lakritsälskare som vill ha en mångsidig smakupplevelse under julmånaden. Genom att vara den främsta informationskällan inom denna kategori, erbjuder vi en tjänst som hjälper konsumenter att fatta välgrundade beslut och maximera sin adventsglädje.

Vad är en lakritskalender och hur skiljer den sig från andra typer av adventskalendrar?

En lakritskalender är en specialanpassad adventskalender som är fylld med olika sorter och smaker av lakrits bakom varje lucka. Till skillnad från traditionella chokladkalendrar eller leksakskalendrar, riktar sig en lakritskalender speciellt till lakritsälskare och erbjuder en mångsidig smakupplevelse. Om du är någon som älskar den komplexa, söt-salta smaken av lakrits, då kommer denna kalender att vara som en daglig julklapp fram till den 24 december. Det är en unik och nischad variant av adventskalendrar som gör nedräkningen till jul extra spännande för just lakritsfantaster.

Vilka olika smaker och varianter av lakrits kan man förvänta sig i en lakritskalender?

I en lakritskalender kan du förvänta dig en rik palett av smaker, allt från klassisk söt lakrits till salt och till och med chili-lakrits. Vissa kalendrar inkluderar även lakrits i kombination med choklad, frukt eller örter. Det är en perfekt möjlighet att utforska den mångfacetterade världen av lakrits och kanske till och med hitta en ny favorit.

Hur kan man välja den bästa lakritskalendern utifrån sina smakpreferenser och kostbehov?

När du väljer en lakritskalender är det viktigt att läsa innehållsförteckningen, speciellt om du har särskilda kostbehov som glutenfri eller sockerfri diet. Många företag erbjuder även veganska alternativ. Om du har en viss smakpreferens, som att du älskar salt lakrits men inte är lika förtjust i söt, leta efter en kalender som tydligt anger vilka smaker som ingår.

Vad bör man tänka på när det kommer till förvaring och hållbarhet för en lakritskalender?

Lakrits är generellt sett en hållbar produkt, men för att säkerställa att den behåller sin kvalitet är det bäst att förvara kalendern i en torr och sval plats, undan från direkt solljus. Kolla också bäst-före-datumet, även om lakrits ofta har lång hållbarhet.

Är en lakritskalender en bra gåva, och för vilka typer av personer är den mest lämplig?

En lakritskalender är en utmärkt gåva för den som är förtjust i denna speciella rot. Det är en unik och personlig present som visar att du verkligen känner mottagarens smak. Kalendern är mest lämplig för vuxna och äldre barn som redan har utvecklat en smak för lakrits, snarare än yngre barn som kanske föredrar mer traditionellt söta smaker.

Nyttiga lakritsroten


Varför ska du satsa på en lakritskalender till advent? För att det är gott blir förmodligen det självklara svaret. Utöver smarriga smaker så är det många som påstår att lakrits ger positiva egenskapar när det kommer till välmående. I århundraden har örten blivit prisad för sina medicinska egenskaper. I Kina så används lakritsrot för att lindra irritation av slemhinnorna och tarmkanalen. Faktum är att de flesta örtformlerna från Kina innehåller lakritsrot eftersom det anses förbättra effekterna av övriga örter i blandningen.

I och med de antibakteriella egenskaperna så har lakrits visat sig att lindra magsår, sår i halsen och trängsel från hosta och förkylningar för att nämna några av de positiva effekterna. Vill ni läsa mer så kolla in Mercola.com som vi tagit information ifrån.

Hur mycket av alla lindrande och förebyggande egenskaperna vi kan vänta oss av en adventskalender går att diskutera, men alla bäckar små så att säga. Njut av luckorna!

Adventskalender med lakrits - Dela med andra


En bra grej med många av årets adventskalendrar är att de går att dela på två. Vissa av kalendrarna innehåller flera bitar! Vanligtvis står det klart och tydligt i innehållsförteckning. Om inte information är klar så skicka iväg ett mejl till butiken som säljer lakritskalendern.

Att skaffa lakritskalender och ha tillsammans med sin kollega, sambo eller syskon gör dessutom att ni kan se hur era smaklökar skiljer sig åt. Åter igen, kolla hur stor den tilltänkta lakritskalendern är så inte innehållet är för litet för två personer.

Hittar ni ingen bra lakritskalender att dela så kolla om det finns en bättre chokladkalender. Utbudet på choklad adventskalender 2023 är större än kalendrarna med lakrits, och således även de som är passande att dela på.

Gör egen lakritskalender


Tycker du inte att lakritskalendrarna från Lakritsfabriken, Bulow, Haupt med flera är tillräckligt bra? Eller inte värd sitt pris i vilket fall. Kilopriset på adventskalendrar sticker ofta iväg en hel del, och lakritskalender är tyvärr ingen undantag. Som tur är finns det en lösning som är att göra sin egna lakritskalender! Du skaffar helt enkelt dina lakritsfavoriter och förpackar godsakerna i påsar eller kartonger.

Känns det för mycket med 24 dagar i din egna lakritskalender så korta ner antalet luckor. Om du väljer 4 luckor där lakritskalendern får öppnas en gång i veckan eller 12 luckor för lakrits varannan dag är helt upp till dig som gör adventskalendern med lakrits. Likaså om lakrits inhandlas i den lokala matbutiken eller beställs online på nätet.

En idé för att göra lakritskalendern unik är att bland lyxig lakrits med billigare sorter. På så sätt kommer spänning för den som får denna lakrits adventskalender att vara på topp. Bjuder dagen på en exklusiv nyhet eller en gammal favorit?

Köper du lakritskalender på nätet eller gör du en egen till advent 2023?

Vem ska få lakrits adventskalender 2023?


Vem ska få glädjen av en lakritskalender till advent 2023? 🖤

Det är ju ingen tvekan om att julen 2023 blir sötare än någonsin, men för de tappra själar som dras mer till det salta än till det sockersöta finns det en räddning: Lakrits adventskalender 2023! Så låt oss klura ut vem som verkligen förtjänar denna saltiga sensation.

  1. Lakritsälskaren - Det självklara valet. Personen som kan diskutera skillnaden mellan salmiak och sötlakrits i timmar. De förtjänar verkligen att räkna ner till jul med 24 unika lakritssmaker!

  2. Den eviga choklad-tröttnaren - Visst, chokladkalendrar är underbara, men kanske det är dags för en twist? Överraska den choklad-mätte med en lakritskalender och se deras ögon lysa upp av förvåning!

  3. Den modiga smakäventyraren - Du vet, kompisen som alltid väljer den mest exotiska rätten på menyn? För dem är lakrits adventskalender 2023 en upptäcktsfärd i lakritsens underbara värld.

  4. Svensken utomlands - Kanske bor de i ett land där lakrits är lika sällsynt som en snögubbe i Sahara? Skicka en bit av hemlandet med lite salt kärlek.

  5. Den som har allt - Vad ger man till den som redan har allt? Något oväntat, något annorlunda. Och vad kan vara mer oväntat än 24 dagar av lakrits?

Så, om du vill skaka om saker och ting lite i december, varför inte prova på en utsökt lakrits adventskalender 2023? Med glimten i ögat kan vi lova att det kommer att bli en adventstid som minns, fylld av salt glädje och mörk magi. Och vem vet? Kanske upptäcker du att det finns fler lakritsälskare där ute än du trodde! 🖤🎄🎅