Lakritskalender för finsmakare


Sötlakrits som är 50 gånger sötare än socker eller Saltlakrits med saltet salmiak. Allt börjar med lakritsroten och resten är historia: Vi är många som älskar lakrits! Extra omtyckt är smakerna av Svenskar och det har resulterat i att det finns ett antal olika adventskalendrar med lakrits. De främsta kalendrarna inom kategorin är de från Johan Bülow eller Haupt lakrits. Vi får känslan att varje år kommer det allt fler lakritskalendrar och det är inte svårtippat att 2019 kommer bjuda på ett rekordstort utbud av den här sortens adventskalendrar.

Här samlar vi många av de adventskalendrar ni kan få tag på online. Vilken lakritskalender faller smaken på i år?

Favoriter med lakrits


Johan Bülow

Lakrids By Johan Bülow
Lakrits är en värld som i princip är oändlig när det kommer till kombinationer av olika smaker. Johan Bülow gör den allra populäraste och den är en succé år efter år. Vad bjuder 2019 på för njutningar tro? Solklart val till mörka advent.
Till adventkalendern

Heavenly

By Schöttinger
Olika formers lakrits i en av de lyxigaste lakritskalenderna 2019. Unna dig själv eller varför inte till någon du gillar.
Till adventkalendern

Lakritsfabriken

Endast naturliga ingredienser
Ett måste för lakritsälskare i alla åldrar står det. Visst ser designen tilltalande ut? Premium lakrits och helt fri från gluten. Priset hamnar på 395 kronor.
Till adventkalendern

Adventsbox

4 askar lakrits
Ni som önskar öppna er “lucka” en gång i veckan ska lägga beslag på en adventsbox från Lakritsfabriken. Endast naturliga ingredienser.
Till adventkalendern

Familjekalender

By Johan Bülow 2019
En större version (och dyrare) med hela 845 gram lakrits från mästaren Johan. Räcker till hela familjen. Perfekt att ge till familjen som har lakrits som favoritgodis.
Till adventkalendern

Spegelbricka

Lakrits, mandel och marsipan
Ännu ett designmästerverk vars locks insida har en spegel, som kan användas som bricka.
Till adventkalendern

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Fler adventskalendrar till folket! Dela gärna sidan med förkärlek till dina vänner.

Passande att kombinera med lakritsen …


Kaffe

Kaffe
När det kommer till kalender med kaffe är den här outstanding. Har ni inte provat, gör det i år!
Till adventkalendern

Te

Sonnentor
Prisvärd variant för er som vill lägga strax över en hundralapp på tekalendern.
Till adventkalendern

Doftljus

Yenkee Candle
Tänd ett ljus och låt det brinna. Att det luktar gott och kommer från Yankee Candle gör inte saken sämre.
Till adventkalendern

Vuxenlek

Erotisk kalender
Njutning kan upplevas på många sätt och vuxenleksaker kommer säkert se till så advent blir ännu mer full välbehag.
Till adventkalendern

Nyttiga lakritsroten


Varför ska du satsa på en lakritskalender till advent? För att det är gott blir förmodligen det självklara svaret. Utöver smarriga smaker så är det många som påstår att lakrits ger positiva egenskapar när det kommer till välmående. I århundraden har örten blivit prisad för sina medicinska egenskaper. I Kina så används lakritsrot för att lindra irritation av slemhinnorna och tarmkanalen. Faktum är att de flesta örtformlerna från Kina innehåller lakritsrot eftersom det anses förbättra effekterna av övriga örter i blandningen.

I och med de antibakteriella egenskaperna så har lakrits visat sig att lindra magsår, sår i halsen och trängsel från hosta och förkylningar för att nämna några av de positiva effekterna. Vill ni läsa mer så kolla in Mercola.com som vi tagit information ifrån.

Hur mycket av alla lindrande och förebyggande egenskaperna vi kan vänta oss av en adventskalender går att diskutera, men alla bäckar små så att säga. Njut av luckorna!

Dela med andra


En bra grej med många av årets adventskalendrar är att de går att dela på två. Vissa av kalendrarna innehåller flera bitar! Vanligtvis står det klart och tydligt i innehållsförteckning. Om inte information är klar så skicka iväg ett mejl till butiken som säljer lakritskalendern.

Så vilken väljer ni till advent 2019?