Lakritskalender – Hitta adventskalender med lakrits


Letar du efter lakritskalender till advent 2022? Då har du precis kommit rätt, till Sveriges största sajt som vägleder till de bästa adventskalendrarna med lakrits!

Sötlakrits som är 50 gånger sötare än socker eller Saltlakrits med saltet salmiak. Allt börjar med lakritsroten och resten är historia: Vi är många som älskar lakrits! Extra omtyckt är smakerna av Svenskar och det har resulterat i att det finns ett antal olika adventskalendrar med lakrits. De främsta kalendrarna inom kategorin är de från Johan Bülow eller Haupt lakrits. Vi får känslan att varje år kommer det allt fler lakritskalendrar och det är inte svårtippat att 2022 kommer bjuda på ett rekordstort utbud av den här sortens adventskalendrar.

Här samlar vi många av de adventskalendrar ni kan få tag på online. Vilken lakritskalender faller smaken på i år?

Bästa lakritskalendern 2022


Julmotiv 2022

Ramlösa lakritskalender - Adventskalender 2022
Adventskalender med lakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa
720 gram av den finaste lakritsen från självaste lakritsfabriken. Har du hittat din lakritskalender 2022 på direkten tro? Gör ingen lakritsfantast besviken!
Till lakritskalendern (sakligheter)
Till kalendern (coolstuff)

Haupt lakrits

Lakritskalender 2022 - Haupt Lakrits
Haupt lakritskalender
Sött & salt och en lakritskalender som förmodligen kommer bli den mest sålda till kalendersäsongen 2022. Klipp till på er lakritskalender idag.
Till lakritskalendern (sakligheter)Till kalendern (Partykungen)Till kalendern (coolstuff)

Lakrids by Bülow

Lakritskalender - Lakrits by bulow - Adventskalender 2022
Lakritskalender från Bülow 2022
Det vattnas i munnen och alla vi som någon gång haft denna Lakrids by Bülow kalender vet vad den bjudit på tidigare år. Beställ dina exemplar idag redan!
Till lakritskalendern (Sakligheter)
Beställ lakritskalendrar från Sakligheter med 10% rabatt just nu. Ange kod: adventskalendern
Samtliga tre första tipsen av adventskalendrar med lakrits säljs där.

Skipper´s Pipe

Skippers lakritskalender
24 saftiga lakritspipor
Klassiskt godis som kommer göra alla som gillar lakrits fulla med nostalgi. Mestaldels original-pipor men även sådana med havssalt samt en XL-pipa.
Till kalendern

10 års jubileum

Ramlösa firar
Utsökt lakritskalender från lakritsfabriken som har tagit fram denna kalender för att fira sitt 10 års jubileum.
Till kalendern (coolstuff)
Till kalendern (partykungen)
Till kalendern (bluebox)

Hultén Lakritskalender

Stilren julkalender med lakrits
Väldigt omtyckt kalender som tyvärr finns i högst begränsad upplaga. Finns den kvar än? Slå till på direkten!
Till kalendern

Lakritsroten julkalender

Lakritsroten adventskalender 2022
En värld av lakrits
Stilren och många nya smakkombinationer gör att vi är laddade att få hugga in på denna lakritskalender från mycket populära lakritsroten.
Till kalendern

Hans Hugos lakritskalender

Hans Hugos lakritskalender
24 boxar lakrits
Varje dag så bjuder Hugo på nya lakritsmaker. En cool design för dig som vill skaffa en adventskalder som sticker ut från mängden.
Till kalendern

Heavenly by Schöttinger

Lakritskalender - Heavenly by schöttinger - Adventskalender lakrits
Åtta smakkombinationer
500 kronors lakritskalender som bjuder på delikata lakritspraliner av högst klass.
Till kalendern

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Sprid gärna adventskalendern.se och skapa bättre julkänsla på sociala medier. Många tack!

Butiker som säljer lakritskalender 2022


Skaffa snabbt en bra överblick om vilka lakritskalendrar som säljs var- Vart hittar du din bästa lakrits adventskalender till billigast pris just nu? Var uppmärksam på kampanjer där det går att finna lakritskalender på rea.

Många populära varianter
Haupt lakrits, lakritsfabriken och Skippers lakritspipor är några av årets valmöjligheter från denna omtyckta e-handel. Hitta även adventskalender med så mycket annat än lakrits här!
Besök butikens alla lakritskalendrar 2022
Prisvärda adventskalendrar
Många av 2022 års bästa adventskalendrar med lakrits finns här. Nu kan du till och med beställa lakritskalendrar billigare med rabatt.
Besök butikens alla lakritskalendrar 2022
10% rabatt på alla kalendrar!
Ange koden: adventskalendern
Lakritskalendrar för vuxna
Likt övriga butiker som säljer detta ställe de vanligaste varianterna av lakrits julkalender till stundande advent. Vart finns bästa priserna?
Besök butikens alla lakritskalendrar 2022

Passande adventskalendern – Att kombinera med lakritskalender


Popcorn

The Mallows
Fyllda marshmallows kommer gå hem till barn såväl som till vuxna.
Till adventkalendern

Te

Klassiska tekalendern
Prisvärd variant för er som uppskattas design tillsammans med utsökta smaker.
Till adventkalendern

Chili

Chili Klaus
En adventskalender med drag i, minst sagt. Rolig och smakrik utmaning för vuxna.
Till adventkalendern

Vuxenlek

Erotisk kalender
Njutning kan upplevas på många sätt och vuxenleksaker kommer säkert se till så advent blir ännu mer full välbehag.
Till adventkalendern

Nyttiga lakritsroten


Varför ska du satsa på en lakritskalender till advent? För att det är gott blir förmodligen det självklara svaret. Utöver smarriga smaker så är det många som påstår att lakrits ger positiva egenskapar när det kommer till välmående. I århundraden har örten blivit prisad för sina medicinska egenskaper. I Kina så används lakritsrot för att lindra irritation av slemhinnorna och tarmkanalen. Faktum är att de flesta örtformlerna från Kina innehåller lakritsrot eftersom det anses förbättra effekterna av övriga örter i blandningen.

I och med de antibakteriella egenskaperna så har lakrits visat sig att lindra magsår, sår i halsen och trängsel från hosta och förkylningar för att nämna några av de positiva effekterna. Vill ni läsa mer så kolla in Mercola.com som vi tagit information ifrån.

Hur mycket av alla lindrande och förebyggande egenskaperna vi kan vänta oss av en adventskalender går att diskutera, men alla bäckar små så att säga. Njut av luckorna!

Adventskalender med lakrits – Dela med andra


En bra grej med många av årets adventskalendrar är att de går att dela på två. Vissa av kalendrarna innehåller flera bitar! Vanligtvis står det klart och tydligt i innehållsförteckning. Om inte information är klar så skicka iväg ett mejl till butiken som säljer lakritskalendern.

Att skaffa lakritskalender och ha tillsammans med sin kollega, sambo eller syskon gör dessutom att ni kan se hur era smaklökar skiljer sig åt. Åter igen, kolla hur stor den tilltänkta lakritskalendern är så inte innehållet är för litet för två personer.

Hittar ni ingen bra lakritskalender att dela så kolla om det finns en bättre chokladkalender. Utbudet på choklad adventskalender 2022 är större än kalendrarna med lakrits, och således även de som är passande att dela på.

Gör egen lakritskalender


Tycker du inte att lakritskalendrarna från Lakritsfabriken, Bulow, Haupt med flera är tillräckligt bra? Eller inte värd sitt pris i vilket fall. Kilopriset på adventskalendrar sticker ofta iväg en hel del, och lakritskalender är tyvärr ingen undantag. Som tur är finns det en lösning som är att göra sin egna lakritskalender! Du skaffar helt enkelt dina lakritsfavoriter och förpackar godsakerna i påsar eller kartonger.

Känns det för mycket med 24 dagar i din egna lakritskalender så korta ner antalet luckor. Om du väljer 4 luckor där lakritskalendern får öppnas en gång i veckan eller 12 luckor för lakrits varannan dag är helt upp till dig som gör adventskalendern med lakrits. Likaså om lakrits inhandlas i den lokala matbutiken eller beställs online på nätet.

En idé för att göra lakritskalendern unik är att bland lyxig lakrits med billigare sorter. På så sätt kommer spänning för den som får denna lakrits adventskalender att vara på topp. Bjuder dagen på en exklusiv nyhet eller en gammal favorit?

Köper du lakritskalender på nätet eller gör du en egen till advent 2022?