Playmobil adventskalender 2019


tusentals personer söker varje höst efter Playmobil adventskalender och här är sidan som samlar alla dessa kalendrarna. Playmobil är små leksaker av plast och har, likt Lego, en massa olika inriktningar. Detsamma gäller givetvis deras kalendrar och för 2019 räknar vi med ett stort utbud till barn i alla åldrar.

Idén till Playmobil uppkom 1971 och ett år senare så söktes det första patentet. Först 1974 var leksakerna redo att lanseras till en skara leksugna runt om i världen.

1995 var första året då Playmobil förde in julen och gjorde en tomte. Idag finns ett stort sortiment, där bland annat adventskalendrar ingår. Över 5000 figurer har tagits fram sedan starten 1974 och 2,9 miljarder figurer har blivit kära leksaker runt om i världen.

Du som önskar dig en Playmobil adventskalender finner några heta tips här nedan.

Olika kalendrar från Playmobil


1.2.3

playmobil 1 2 3 adventskalender
Jul i djurens skog
Playmobil 1.2.3 är gjord för de allra minsta. Här får vi hänga med till djurens skog där bland annat jultomten och renar finns.
Till adventkalendern

Top Agenter

Top agenter adventskalender från playmobil
Adventskalender från 4 år
Agenterna jobbar på för fullt för att plocka ner den onda Dr Drones organisation. En adventskalender från Playmobil som är fylld med action och spänning.
Till adventkalendern

Brandmän

playmobil brandstation advent
Brandaktion på arbetsplatsen
Hjälp en brand och uppkommit och det gäller att släcka den. Playmobil brandmän kommer underhålla rejält i advent.
Till adventkalendern

Magiska stenen

Playmobil magiska stenen adventskalender
Förkorta väntan till jul
Med denna spännande kalender som heter: Kampen om den magiska stenen. En höjdare från Playmobil.
Till adventkalendern

Julbal

Playmobil julbal adventskalender
Julbal i kristallsalongen
Är det en festlig salong som ska göras reda för julbal som barnet skulle önska sig? Då är det adventskalendern från Playmobil som heter Julbal i kristallsalongen som gäller.
Till adventkalendern

Prisvärt alternativ


Visst känns priserna på Playmobil aningen lägre än på Lego? Nu har vi inte studerat adventskalendrarna från Playmobil i detalj men det ser ut som vi får mycket för pengarna. För runt 300 kronor så kan till exempel kalendern med brandmännen bli er.

Om du önskar flera tips på vilka adventskalendrar det finns för barn så kolla in på den sidan.