Julkalender för hetare advent


Erotiskt innehåll är bland de senaste när det kommer till adventskalendrar. En kall och mörk månad sett till klimatet behöver såklart piggas upp så mycket det går, eller hur? Alla ni i par som vill hetta upp samlivet en aning har en rad valmöjligheter inom kategorin erotisk adventskalender!

Priset hamnar ofta runt tusenlappen eller högre. Den första känslan säger att kalendrarna är dyra. Kollar vi igenom innehållet närmare så känns priset istället riktigt bra. Varuvärdet på vuxenleksakerna och de erotiska tillbehören värderas ofta till många gånger mer än försäljningspriset. Förmodligen så hoppas återförsäljaren på mersmak och att ni återkommer för att handla fler erotiska leksaker.

Här listar vi några av populäraste erotikkalendrar 2019. Vilken väljer du till er?

Erotiska toppval 2019


Värde 4600 kronor

Amorelie Erotisk Adventskalender
Designmässigt den snyggaste enligt oss och oj vilka grejer som finns i den är erotiska adventskalendern! Det svåra blir att inte vilja öppna alla luckorna på samma gång.
Till adventkalendern (Coolstuff)

24 sexiga gåvor

Sinful julkalender 2019
Den här sålde som tusan i fjol, och kommer garanterat vara extremt efterfrågad även i år. Värdet på grejerna är 2900 kronor som ni endast betalar 995 kronor för! Ett bra val helt enkelt.
Till adventkalendern (Sinful)

Kalender från Orion

Wild Christmas
Ett pussel fullt med sexiga produkter. Varje box är en lucka och när ni öppnad den så sätts boxen tillbaks på adventskalendern. Visst låter den spännande?
Till adventkalendern (Joyland)
Till adventkalendern (Vuxen)

Fetish Advent

Silent Night
Hur ni tolkar namnet är upp till var och en. Hett vax, bröstklämmor och floggers är lite av som finns en den här maximerade kalendern.
Till adventkalendern (Joyland)
Till adventkalendern (Vuxen)
Till adventkalendern (Sinful)

Sinful DELUXE julkalender

Lyxigare variant
Ni som endast nöjer er med det dyraste så kommer den erotiska adventskalendern från Sinful i en vanlig version, och sen den här extra lyxiga kalendern. Maximerad med sexleksaker och tillbehör av ett värde av 4500 kronor, till priset av 1695 kronor.
Till adventkalendern (Sinful)

Fifty Shades of Grey adventskalender 2019

BDSM-inspirerad julkalender med sexleksaker
Har ni sett filmerna Fifty Shades of Grey och blivit nyfikna på att utforska er lite gråare sida? Då är julkalendern fylld med bondageleksaker från denna sensationsfilm som gäller. Är dock den allra dyraste med ett pris på 2295 kronor men ni kan trösta er med att produktvärdet är ännu högre.
Till adventkalendern (Sinful)
Till adventkalendern (Joyland)

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Sprid gärna adventskalendern.se och skapa bättre julkänsla på sociala medier. Många tack!

Missa inte heller dessa godbitar …


Lakrits

Lakrids
Johan Bülow kan ses som lakritsen motsvarighet till Picasso och konstverk. En kalender för finsmakaren!
Till adventkalendern

Par-kalendern

Kalender för Par
Varje lucka ger tips på tre olika aktiviteter för dig och din partner. En adventskalender som alla par bör investera 129 kronor i.
Till adventkalendern

Doftljus

Yenkee Candle
Ett doftljus från Yankee Candle kommer sprida en underbar doft i rummet. Kombineras fint med till exempel tekalendern,
Till adventkalendern

Tekalendern

Lizette & Sofie
Klassiker som år efter år kommer ut lagom till advent. Begränsat antal så klipp till på ert exemplar direkt.
Till adventkalendern

Känn ingen press


Tänker ni att det kan bli jobbigt att öppna erotiska boxar varje dag? Om så är fallet så bestäm tillsammans att ni öppnar de dagar ni känner er sugna. Eller varför inte en dag i veckan? Så ni har en rad olika valmöjligheter av erotiska leksaker när lusten faller på.

Det bjuds inte bara på sexleksaker i adventskalendrarna. Många luckor innehåller massage-produkter som till exempel massageolja. Eftersom de erotiska kalendrarna är så pass varierande så är det en perfekt gåva till er som vill utforska sexlivet till fullo. Efter advent så har ni garanterat hittat några nya områden som gör er lite extra laddade.

Romantisk kalendergåva


Romantik ska ges på ett romantiskt sätt. Hur väljer du att överraska med den erotiska adventskalendern? Några tips kan vara att gömma den i sovrummet eller att ta fram adventskalendern när hela huset/lägenheten är fylld med levande ljus. Ja att kombinera de båda är inte heller helt fel!

Tror du dina vänner skulle önska sig en hetare advent 2019? Dela sidan så fler kan få en riktigt skön advent tillsammans med någon de tycker om.