Julkalender för hetare advent


Erotiskt innehåll är bland de senaste när det kommer till adventskalendrar. En kall och mörk månad sett till klimatet behöver såklart piggas upp så mycket det går, eller hur? Alla ni i par som vill hetta upp samlivet en aning har en rad valmöjligheter inom kategorin erotisk adventskalender!

Priset hamnar ofta runt tusenlappen eller högre. Den första känslan säger att kalendrarna är dyra. Kollar vi igenom innehållet närmare så känns priset istället riktigt bra. Varuvärdet på vuxenleksakerna och de erotiska tillbehören värderas ofta till många gånger mer än försäljningspriset. Förmodligen så hoppas återförsäljaren på mersmak och att ni återkommer för att handla fler erotiska leksaker.

Här listar vi några av populäraste erotikkalendrar 2019. Vilken väljer du till er?

Erotiska toppval 2019


Sinful DELUXE julkalender

Lyxigare variant - Vårt förstaval av erotiska kalender 2019!
Ni som endast nöjer er med det dyraste så kommer den erotiska adventskalendern från Sinful i en vanlig version, och sen den här extra lyxiga kalendern. Maximerad med sexleksaker och tillbehör av ett värde av 4500 kronor, till priset av 1695 kronor. En liten handbok som beskriver produkterna bakom luckorna samt ger tips på hur de ska användas är toppinformation. Även boken är som små luckor du öppnar.
Till adventkalendern (Sinful)
Sålde slut snabbt i fjol så skaffa ert exemplar idag redan.

Mycket för pengarna

Amorelie Erotisk Adventskalender 2019
Designmässigt den snyggaste enligt oss och oj vilka grejer som finns i den är erotiska adventskalendern! Det svåra blir att inte vilja öppna alla luckorna på samma gång.
Till adventkalendern (Coolstuff)

Naughty & Nice

Julkalender för vuxna
Med en väldigt läcker design så tilltalar denna julkalender för vuxna och ger 24 dagar med en ny spännande lucka att öppna. Premiummärke för dig som önskar det bästa.
Till adventkalendern (vuxen)

12 dagars sexig kalender

Premiummärke för 1 995 kronor
Räcker det med erotiska leksaker varannan dag i advent? Har 2000 kronor att lägga på en exklusiv kalender till er? Överväg att skaffa den här erotiska adventskalendern från Bijoux.
Till adventkalendern (Joyland) 1295:- JUST NU
Till adventkalendern (Vuxen)

Julkalender 2019

Originalet som blivit en klassiker
Förmodligen den allra mest köpte erotiska kalendern är denna! Full med kvalitetsprodukter inom erotikens värld är det inte så konstigt. Lägg beslag på ert exemplar så fort som möjligt så den inte tar slut.
Till adventkalendern (Sinful)

Orions hetaste adventskalender

Erotisk adventskalender Orion
Orion 2019
Nu börjar äntligen de aktuella kalendrarna för 2019 trilla in. Först ut är den erotiska adventskalendern från Orion. 24 härliga luckor som bjuder på vuxenleksaker för ett värde av cirka 3300 kronor. Var säker att få ett exemplar och beställ redan idag!
Till adventkalendern (Coolstuff)
Till adventkalendern (Vuxen)
Till adventkalendern (Joyland)

Fifty Shades of Grey adventskalender

BDSM-inspirerad julkalender med sexleksaker
Har ni sett filmerna Fifty Shades of Grey och blivit nyfikna på att utforska er lite gråare sida? Då är julkalendern fylld med bondageleksaker från denna sensationsfilm som gäller. Är dock den allra dyraste med ett pris på 2295 kronor men ni kan trösta er med att produktvärdet är ännu högre.
Till adventkalendern (Joyland)
Till adventkalendern (Sinful)

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Sprid gärna adventskalendern.se och skapa bättre julkänsla på sociala medier. Många tack!

Missa inte heller dessa godbitar …


Chili

Chili Klaus
Kanske årets absolut hetaste kalender, bokstavligt talat alltså! Chili till den som inte räds starka smaker.
Till adventkalendern

Par-kalendern

Kalender för Par
Varje lucka ger tips på tre olika aktiviteter för dig och din partner. En adventskalender som alla par bör investera 129 kronor i.
Till adventkalendern

Doftljus

Yenkee Candle
Ett doftljus från Yankee Candle kommer sprida en underbar doft i rummet. Kombineras fint med till exempel tekalendern,
Till adventkalendern

Tekalendern

Lizette & Sofie
Klassiker som år efter år kommer ut lagom till advent. Begränsat antal så klipp till på ert exemplar direkt.
Till adventkalendern

Känn ingen press


Tänker ni att det kan bli jobbigt att öppna erotiska boxar varje dag? Om så är fallet så bestäm tillsammans att ni öppnar de dagar ni känner er sugna. Eller varför inte en dag i veckan? Så ni har en rad olika valmöjligheter av erotiska leksaker när lusten faller på.

Det bjuds inte bara på sexleksaker i adventskalendrarna. Många luckor innehåller massage-produkter som till exempel massageolja. Eftersom de erotiska kalendrarna är så pass varierande så är det en perfekt gåva till er som vill utforska sexlivet till fullo. Efter advent så har ni garanterat hittat några nya områden som gör er lite extra laddade.

Romantisk kalendergåva


Romantik ska ges på ett romantiskt sätt. Hur väljer du att överraska med den erotiska adventskalendern? Några tips kan vara att gömma den i sovrummet eller att ta fram adventskalendern när hela huset/lägenheten är fylld med levande ljus. Ja att kombinera de båda är inte heller helt fel!

Tror du dina vänner skulle önska sig en hetare advent 2019? Dela sidan så fler kan få en riktigt skön advent tillsammans med någon de tycker om.