Barn älskar advent


Julen och advent är en kristen högtid som älskas av alla. När det kommer till julklappar och adventskalendrar är det likadant. Är det dock inte så att barn är de som uppskattar, och förväntar sig, de sistnämnda allra mest? Självklart skulle vi säga! Ett barn som står utan adventskalender den första advent kommer förmodligen vara lite ledsen. Därför finns det också extremt många olika kalendrar att välja på till barn. Är det ett framtida fotbollsproffs så är det UEFA-kalendern som gäller. Är det hockey som gäller blir det istället NHL-adventskalendern valet faller naturligt på. My Little Pony, Lego, Star Wars, Minions, Bamse eller Frozen så finns det givetvis adventskalendrar till de alla. Endast för att nämna några olika. Ja ni förstår att valmöjligheterna är stora, vilket gör det relativt enkelt att välja ut ett par passande adventskalendrar till barnet.

Här på sidan listar vi i princip alla kalendrar vi kan hitta online. Ett stående tips är att agera snabbt då de populäraste varianterna har en förmåga att sälja slut flera veckor innan det är dags att öppna första luckan.

Adventskalendrar som går hem hos barn


Blandad överraskningar
Här finns lite av varje till barnen. För att nämna lite vad adventskalendern innehåller så hittar vi pysselböcker, pussel, figurark, målarböcker med mera.
Till adventkalendern
Barbie 2019
Tjejen som inte behöver någon närmare presentation är stjärnan hos mängder av små tjejer runt hela världen.
Till adventkalendern
Hot Wheels
Här går det undan och advent kommer gå i samma tempo när ni skaffar den här adventskalendern. Favorit till små pojkar runt 3-5 år tro?
Till adventkalendern
Chokladkalender från Lindt
Söker ni efter prisvärda chokladkalendrar till barnen? Klicka hem en eller ett par kalendrar från omättligt populära Linth. Lindor Snowman är speciellt framtagen för att passa barn.
Till adventkalendern
Pixi adventskalender
24 härliga mini-sagor från Pixi kommer göra advent till en magisk tid i fantasins härliga värld. Trevligt för både barn och vuxna.
Till adventkalendern
Pyjamashjältarna
Här i finns kattpojken, Romeo och Ugglis för att nämna lite av vad luckorna innehåller. Rekommenderas från 3 år.
Till adventkalendern
BRIO adventskalender
En av de mest klickade kalendrarna när det handlar om till barn. Bit för bit tar sig en förtrollad värld fram.
Till adventkalendern
Baby Born adventskalender
Finns någon docka från Baby Born serien i samlingen så är det här kalendern som kommer få ungen att tappa luften av lycka!
Till adventkalendern
Hatchimals
Exklusiva figurer som rekommenderas från 5 år och uppåt. Visst förundras man vart alla gulliga figurer kommer från?
Till adventkalendern
Greta gris adventskalender
Sötare grisar får vi leta efter än Greta Gris med släkte. Barn mellan 3-8 år har den här kalendern extra högt på önskelistan.
Till adventkalendern
Babblarna
Inget godis av sockrig och onyttig betydelse utan här får barnet torkad frukt. Ett plus är att adventskalendern innehåller små pappersfigurer som kan användas vid lek.
Till adventkalendern
Ljus choklad
Vanligtvis så gillar barn den ljusare chokladen. Det är just vad denna kalender från chokladfabriken innehåller. Kakaohalten är 42%.
Till adventkalendern
LEGO Star Wars
Gillar Lego och gillas Star Wars? Då är vi tämligen säkra på att denna adventskalender också gillas!
Till adventkalendern

Butiker som säljer barnkalendrar


Bamba
Bjuder upp till en magisk advent-fest i och med ett mer eller mindre komplett utbud av adventskalendrar till barn. En butik ni inte vill missa med andra ord! Vårt första val.
Till butikens adventskalendrar
CDON
Säg det som inte CDON säljer? Nej just det inte så mycket och självklart har dom en massa kalenderar i sitt sortiment. Speciellt till barnen.
Till butikens adventskalendrar
Lekmer
Stor butik när det kommer till både julklappar och adventskalendrar. Litet minus är deras lagerhållning men är du ute i god tid är det inga problem.
Till butikens adventkalendrar
Stor och Liten
En antik butik som har hängt med en herrans massa år. Kanske inte den mest utstickande av de som säljer adventskalendrar till barn men likaså värt ett besök. Jämför priser mellan butikerna!
Till butikens adventkalendrar

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Fler adventskalendrar till folket! Dela gärna sidan med förkärlek till dina vänner.

Bara barn en gång


Att skämma bort barn är enligt min mening att göra dem en otjänst för framtiden. Att ge en eller några extra julkalendrar känns dock helt okej. Ofta är adventskalendrarna skapligt billiga så det blir inga “dyra presenter” så sätt. Sen är de med leksaker eller bara berättande luckor roliga under ett högst begränsat antal år. Att njuta av barndomen kommer ge en stadig grund för kommande år, och adventskalendrar är något som kommer fastna på hjärnan under många år.

Tänk till själv vilka olika kalendrar du minns från din barndom. Det kommer upp ett antal minnen, inte sant? December är en en ansträng månad när det kommer till att få ekonomin att räcka till allt, så planera väl.

Julkalendrar som uppskattas


Som vi varit inne på så är det här med att skaffa adventskalendrar till barn en lätt uppgift. Det som behövs är att tänka till vilken favoritsporten eller de tecknade hjältarna är så sköter sig resten själv. Säg den karaktär som inte har en egen adventskalender? Inte alls många och ingen av de större hjältarna.

Hjälpte sidan till att finna bra adventskalendrar till barn? Tipsa gärna dina vänner på sociala vänner om oss. Oerhört uppskattat om du har lust att ge oss ett klick!