Godiskalender till advent 2019


Är det snacks i form av godis som är mest önskvärt i adventskalendern? Att unna sig lite gott varje dag är verkligen rätt under advent. December generella och julen specifikt är utan tvekan “godisets högtid”. Frågor vi barnen vad de gillar bäst med julen blir med stor sannolikhet många av svaren just godiset.

Vi vill slå ett slag för de goda gelébönorna från Jelly Belly kalendern. Passar att ge till såväl barn som vuxen. Choklad är det godis som håller i taktpinnen av alla godiskalendrar. Oavsett om mörk eller ljus choklad föredras så finns det valmöjligheter i diverse olika prisklasser. Lakrits är också en godissort som kommit starkt på slutet. Vilket godis vill ni ha i adventskalendern 2019?

Godbitar att välja bland


Vingummi

Wally & Whiz
Finaste vingummi som är helt fritt från artificiella smak eller färgämnen. En godiskalender att ge till finsmakaren. OBS: Lägg vantarna på ert exemplar i god tid innan advent.
Till adventkalendern

Lakritsfabriken

Lyxig lakrits
En grymt god kalender fullproppad med godis från mästaren på området, Johan Bülow. Är du bara det lite sugen på lakrits så kommer den här bli rätt. Lita på oss!
Till adventkalendern

Naughty or Nice?

Bean Boozled adventskalender
Söker du en rolig godiskalender att ge bort. Vissa luckor smakar finfint, som godis ska alltså. Andra dagar så kommer smaken minst sagt vara annorlunda!
Till adventkalendern

Ljus choklad

Chokladfabriken
Ni som gillar choklad av ljusare sorts kommer säkert älska chokladsfabrikens adventskalender som innehåller 42% kakao.
Till adventkalendern

Chili Klaus

Chili Klaus
Söks en utmaning och en smakresa av den lite starkare sorten? Grattis då är det bara att lägga händerna på en chilikalender.
Till adventkalendern

Jelly Belly

Ny smak i varje lucka
En kalender fylld med pyramidformade små påsar med gelébönor från Jelly Belly är både många barns och vuxnas förstaval när det handlar om godisadventskalender.
Till adventkalendern

Choklad från lindt

Lindt och Lindor
Kanske några av de mest omtyckta chokladkalendrarna kommer från Lindt choklad. En eller ett par hundringar så har ni er en riktigt smaskig adventskalender 2019.
Till adventkalendern

Valrhona

Sedan 1922
Minst sagt smakkombinationer som får det att vattnas i munnen. Hur låter kanderad viol eller vinbärsganache för dina smaklökar? Pralinkalendern till den som uppskattar fin choklad.
Till adventkalendern

70% kakao

Chokladfabriken
Chokladmästarens mörkare version med hela 70% kakao i bitarna. Ett utmärkt val till alla er som gillar lite mer drag i chokladen.
Till adventkalendern

Egen godiskalender

Välj ert egna godis
Vad sägs om en påse nappar från Haribo? Och en chokladbit från Anthon Bergh? Slå till på dessa påsar och sen är det bara att bege sig till godisavdelningen i matbutiken.
Till adventkalendern

Karamelleriet

Adventskalender 2019
Karameller var själva definitionen av godis förr i världen. Den här kalender är full med karameller av finaste sort och kommer inte göra någon godisglad person besviken.
Till adventkalendern

Torkad frukt

Babblarna
Vissa tycker frukt är som godis och är det ett nyttigare alternativ av godiskalender till små barn ni söker så är den från babblarna ett utmärkt val.
Till adventkalendern

Ekologisk choklad

Vegansk val
En designmässigt ursnygg adventskalender som innehåller svindyr vegansk choklad. Kilopriset hamnar strax under 3000 kronor.
Till adventkalendern

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Fler adventskalendrar till folket! Dela gärna sidan med förkärlek till dina vänner.

Fler kalendrar med godsaker …


Tekalender

24 tepåsar
Te av högst kvalité alltså? Välj den här och ni kommer inte bli besvikna för 5 öre! Storsäljare som det gäller att skaffa innan den säljer slut.
Till adventkalendern

Kaffe

Bryggmalet kaffe
Även kaffet är från Lizette Andersson & Sofie Thunman succéfulla adventskalendrar. Totalt ger varje dag upp till 3 koppar kaffe.
Till adventkalendern

Doftljus

Yenkee Candle
Ja inte ätbart då men varför inte tända ett ljus medans man smaskar på något gott?
Till adventkalendern

Erotisk

Amarolie
Bränn kalorierna från godiset tillsammans med din partner, i sänghalmen. Denna är den mest efterfrågade när det kommer till vuxenlek.
Till adventkalendern

Plocka ihop till en egen kalender


Godis finns i alla livsmedelsbutiker och vilket snask som föredras är högst personligt. Att satsa på en godiskalender från Haribo är bra, om du är säker på att personen gillar godiset! Är det mer osäkert så kan det bli bättre att plocka ihop lite av varje. En lucka kan vara en påse nappar från Haribo. En annan lucka kan innehålla kexchoklad från Cloetta. Ja ni förstår konceptet. Är det ens eget barn som ska få godiskalendern så är det här en mycket bra idé!

Att mixa godis med andra saker är också en höjdare. Tycker ni att ätande av gott ska hållas till helgerna så kolla datumen och planera så snasket hamnar på “rätt dagar”. Under vardagarna kan trisslotter, teer, pyssel och spel vara heta kandidater. Bara fantasin sätter gränser så att säga.

Exklusiva sorter till finsmakaren


Området konfektyrer är gigantisk och det finns gott om exklusiva produkter att prova. En nackdel är att kostnaden snabbt springer iväg om ni ska ha väldigt många olika karameller, pastiller och praliner av diverse slag. Ett tips är att bestämma sig för säg 6 stycken olika. Att mixa luckorna och få samma sort i 4 av luckor bjuder fortfarande på en bra överraskning.