Om oss

Att få en bra överblick över vilka adventskalendrar som finns har genom åren varit svår att finna. Efter att ha surfat runt och letat en längre stund föddes idén: En hemsida som endast handlar om adventskalendrar för både stora och små! Då det saknas en hel sajt som listar kalendrarna till advent förut så är vi stolta att presentera adventskalendern.se! Sajten som gör det lättare för dig att hitta din bästa adventskalender 2022.

Enkelt uppbyggs – För snabb överblick

Varje sida är uppbyggd på ett enkelt sätt där vi slår några positiva slag varför just den sortens adventskalender är ett bra val. Självklart guidar vi till de bästa valen på respektive sida. Några exempel är lakritskalender, chokladkalender, erotisk adventskalender, doftljuskalender och väldigt många andra typer av adventskalender.

Sajten ger även tips på vilken butik som säljer adventskalendern du gillar till billigast pris. Ibland erbjuds till och med rabatt, och då gör vi vårat bästa för att du ska hitta alla dessa koder på den aktuella kalendersidan.

Skaffa adventskalender på nätet

Varje sensommar, i slutet av augusti, så börjar årets adventskalendrar att säljas. Allt eftersom veckorna går så kommer allt fler kalendrar. Är du en tidig besökare på adventskalendern? Då kan en del tips vara inaktuella. Så fort en ny adventskalender kommer ut så kommer den läggas in som tips här på sajten. Majoriteten av alla adventskalendrar 2022 ska ha kommit ut i Sverige under de första veckorna i oktober.

Eftersom adventskalender alltid kommer i en förutbestämt upplaga är det smart att handla adventskalender i god tid. Efterfrågan kan vara svår att förutspå, och ibland tar populära kalendrar slut väldigt fort. Det finns exempel på heta adventskalendrar som sålt slut på en timme. Att vara ute i god tid är därför bara positivt.

Samarbeten

Då många väljer att göra sin egen kalender är det många relativt små e-handlare som säljer adventskalendrar. Är du en av dem? Kontakt oss får att diskutera hur vi kan få till ett samarbete. Vi jobbar mestadels med webbshoppar som är anslutna till ett affiliate-nätverk. Även ni som ingår där är mer än välkomna att kontakta oss för att maximera försäljning av just era kalendrar.

Hoppas ni alla besökare kommer känna att hemsidan underlättar er jakt på adventskalendrar till advent 2022!