Pixi adventskalender 2019


Letar du efter en sagolik adventskalender till barn så är Pixi valet att satsa på. Fantastiska småböcker som kommer göra så att varje dag förvandlas till ett äventyr, i sagornas värld. Pixi adventskalender har funnits under många år men dess popularitet verkar bara stegra för varje år som går. Att kunna avsluta dagen med en liten Pixi-bok kommer helt klart bli ett bra slut på dagen.

Det finns en rad olika Pixi adventskalendrar och det är givetvis en smaksak om vilken just ni föredrar. Här listar vi alla vi kan hitta runt om på nätet. Hoppas du finner en adventskalender som ni kommer få mycket skratt och glädje av!

Inriktningar på Pixi-böckerna


Pixi Mumin

Pixi adventskalender mumin
Häng med till Mumindalen
Gillar ni Mumin så kommer ni älska att få 24 små Pixi-böcker att njuta av under advent. Adventskalender innehåller små bildböcker av hög kvalité. Perfekt för barnen mellan 2 till 6 år.
Till adventkalendern

Pixi Cecilia Keikkilä

Berättelser om julen
Bygg upp julkänslan för varje dag som går med vackert illustrerade pixiböcker som mixar julsagor med klassiska sagor. Även vardagsberättelser och annat gömmer sig i denna Pixi adventskalender.
Till adventkalendern

Pixi-kalender av Emilia

pixi adventskalender emilia dziubak
Illustrerad av Emilia
Så fort en lucka öppnas så är bilden bakom lite förändrad. Ser ni vad som har ändrats?
Till adventkalendern

Små bildböcker sedan 1950-talet


Pixi-böcker är främst riktade till barn mellan 2 och 6 år och har därför blivit väldigt omtyckt att ge bort som adventskalender. Sedan mitten av 1950-talet har det i rund slängar sålts ungefär 60 miljoner exemplar, endast i Sverige.

Vilket barn överraskar du med en pixi-kalender 2019?