Adventskalender rea


Scrolla lägst ner på sidan för att upptäcka vilka butiker du kan handla adventskalendrar med rea just nu!

Alla vill vi handla på rea och det gäller givetvis också för adventskalendrar. Att hitta någon av årets kalendrar 2023 till nedsatt pris är inte alls ovanligt då kalendrarna är färskvara. Sitter e-handlarna på stora lager och dagarna börjar närma sig första december så så är det klokt att anordna adventskalender rea för att bli av med lagret.

Vi måste dock lyfta ett varningens finger när det kommer till att vänta tills det blir rea. Adventskalendrar är gjorda i ett visst antal och när det antalet är slut så finns det helt enkelt inga mer att få tag på. Just slutförsäljning har vi upplevt som ett stort problem sista åren i takt med att våra älskade adventskalendrar blivit allt mer populära. Ibland så tar de slut i oktober redan, och då blir det av naturlig anledningen ingen adventskalender rea på just den sorten.

Här nedan kommer vi lägga in de adventskalendrar som allt eftersom blir rabatterade. Kolla gärna in hos respektive butik som säljer adventskalendrar då det finns risk vi kan ha missat någon butiks rea.

adventskalender rea

Kalendrar är aktuella just för i år så stora lager kommer till slut innebära adventskalender rea på nätet.

Beställ med rabatt just nu


Black Week priser på superpopulära tekalendern och kaffekalendern från NABO. Passa på att göra ett Black Friday fynd, hela veckan.

TILL DERAS KALENDRAR

SAMTLIGA kalendernyheter till advent 2023 nu med 10% exklusiv rabatt, passa på!

Ange koden: KALENDER2023

TILL DERAS KALENDRAR

Populära kalendrar till vuxna som är kraftigt rabatterade, passa på att göra ett klipp!

TILL DERAS KALENDRAR

Utnyttja bästa perioden med rea


Eftersom Black Week är sista veckan i november så är det ett utmärkt tillfälle att hitta adventskalender rea hos din favoritbutik. En trend som allt fler anammar är att rean ut hela sortimentet. Det innebär att chanserna är stora att just kalendrarna till advent är med på rean!

Eftersom den bästa perioden med rea ligger så nära första advent så är förhoppningarna vi kan hitta många bra adventskalendrar till nedsatt pris. Av de som fortfarande finns kvar det vill säga.

Även här kan det löna sig att ha is i magen. Black Friday som numera ligger 5 dagar in i Black Week brukar bjuda på en extra kraftfull rea. Vågar du vänta och se om dina tilltänkta adventskalendrar är på rea den fredagen?

3 tänkvärda tips - För att handla adventskalender på rea


  • Det är relativt riskfritt att vänta in rea, om ni inte har något specifikt önskemål på adventskalender. Rean kommer garanterat på de kalendrar som fortfarande finns i stor upplaga när vi börjar närma oss lucköppningen.
  • Se ut adventskalender i förväg och klipp till direkt när rabatten infinner sig. Det är många som vill göra ett klipp!
  • Kolla om din adventskalender finns i lager hos många butiker på nätet. Om så är fallet så ökar chanserna att den en dag kommer på rea.

Hoppas sidan hjälpt dig att göra ett bra affär på adventskalender rea 2023!