Rituals adventskalender 2019


Det råder inget tvivel om att en av de populäraste kalendrarna inom skönhet är Rituals adventskalender. Vi är många som är förväntade över vad Rituals valt att fylla 2019 års version med för skönhetsprodukter. Ja inte bara inom skönhetsområdet utan även väldoft och adventsljus brukar vara ett återkommande inslag i de här extremt omtyckta adventskalendrar.

Är du ett fans av Rituals? Då är i vilket fall en adventskalender klar för inköp! På den här sidan guidar vi dig till vart du kan skaffa en Rituals adventskalender 2019.

Årets skönhetskalender 2D Christmas Tree


Rituals adventskalender
The Ritual of Advent
Så här ser Rituals adventskalender ut i år. Produktvärdet uppgår till 1320 kronor och kalendern kostar 650 kronor. Perfekt för dig som vill utforska Rituals produkter med andra ord.
Till adventkalendern (Åhléns)
Till adventkalendern (Lyko)

Exploderande popularitet på Rituals


Det var i med millennieskiftet som Rituals såg dags ljus och blev grundat i Nederländerna. Det dröjde inte många år innan företaget hade skaffat sig en trogen skara av kunder. Den goda kvalitén till ett överkomligt pris var då, liksom nu, ett vinnande koncept för att göra deras butiker till en favorit bland så många av oss.

Rituals hemsida så står det produkterna gör det möjligt “att alltid hitta glädje i det lilla”. Några ord som många kan instämma i. Vidare står det att Rituals inte är här för att sälja skönhet, utan att få dig att må bra. Sortimenten är numera så mycket mer än endast skönhet. Hudvård, kroppsprodukter, makeup och grooming-artiklar blandas med andra hemartiklar och inredning.

Bor du i någon lite större stad så har du säkert en Rituals-butik? Och noterat om hur mycket folk som befinner sig där inne. Inte minst när det vankas advent eftersom Rituals adventskalendrar är förstavalet av kalender hos så många människor.

Tyckte du sidan guida till spännande och bra butiker som säljer Rituals adventskalender? Dela den gärna med dina vänner på sociala medier.

Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin

Sprid gärna adventskalendern.se och skapa bättre julkänsla på sociala medier. Många tack!