Julklappstips på julklappar som går hem


Som bekant är det julafton den 24 december varje år. En dag som till stor del spenderas som en lång väntan tills alla julklappar ska öppnas! Tiden veckorna innan jul har vi en gemensamma tanke och frågeställning som lyder: Vilka julklappar ska jag ge i år? För att hjälpa till en bit på traven så tänkte vi bakom adventskalendern.se att en sida med julklappstips är välkommet.

Eftersom vi befinner oss i slutet på kyliga december och den sena hösten har precis, eller kommer snart, slå om till isande vinterkyla så var ett passande fokus julklappstips som ger värme. Även personliga klappar ligger oss varmt om hjärtat. Speciellt om det handlar om julklapp till pojkvän eller flickvän. Så vad kommer hamna i jultomtens säck 2023? Låt tipsen här vara en startpunkt i julhandeln.

Hitta julklapp 2023


Elektrisk filt

9 temperaturlägen
Här snackar vi verkligen om ett julklappstips som kommer värma gott! Är det till din sambo eller föräldrar du ger filten till så kan den säkert lånas flitigt också. Ryckande het julklapp 2019.
Till julklappstipset

Graverad snusdosa

295 kronor styck
Snusdosor i olika mallar där du själv väljer texten är kanske den finaste julklapp som kan ges till honom eller henne som älskar snus, vilket många svenskar gör. Prisvärda.
Till julklappstipset

Retrospel

260 förinstallerade spel
Väldigt många klassiker som var inne på 90-talet. Rolig julklapp som kommer uppskattas av både dagens barn och de som barn “förr i tiden”. Vem i familjen kommer få spela först?
Till julklappstipset

Träpussel

12 stycken handgjorda pussel
Med varierande svårighetsgrad så passar den här exklusiva pusselboxen både för geniet och nybörjaren. Snyggt som få andra pussel och gör sig perfekt som underhållning i mellandagarna.
Till julklappstipset

Upplevelser

Giltighetstid 3 år
En julklapp att minnas och se fram emot med glädje är en upplevelse! Ja med skräckblandad förtjusning också för den delen om det till exempel är ett fallskärmshopp eller något annat som får pulsen att slå extra fort.
Till julklappstipset

Infraröd-bastu

35-75 grader på några minuter
Tänk er att kunna ta ett skönt bastubad hemma i lägenheten. Med den är portabla bastun som värms med IR-strålar är det möjligt att värma kroppen i hemmet. Ett julklappstips det snackas om 2019!
Till julklappstipset
  • Är ni ute god tid så lägg några tillfällen att surfa runt bland alla julklappstips. Även fast de första tipsen kan verka hur bra som helst är det möjligt att ännu bättre julklappar uppenbarar sig längre fram.

  • Tänk på gamla julklappar som blivit succéartade. Går dom att få till med någon överraskande tvist eller något liknande?

  • Brukar det väl heta och visst är det så. Hur bra en julklapp blir bestäms inte på priset utan vilken känsla och omtanke det ligger bakom klappen. Handla smart och även fast det är kul att ge så låt inte plånboken ta för mycket stryk.

Butikstips med gott om julklappstips


Prylar för alla

Julklappsvänliga prylbutik
Förmodligen den butik online som allra flest någon gång har handlat julklappar ifrån. Väldigt coola grejer som är omsorgsfullt utvalda en efter en. Ett besök resulterar ofta i köp så kolla in butiken nu.
Till butikens julklappstips

Sällskapsspel med mera

Tomtetillbehör och klappar
Väldigt bra utbud av tomtedräkter och liknande tillbehör. Även en hel del julklappstips som helt klart är värda att ta sig en närmare titt på.
Till butikens julklappstips

Köksredskap och tillbehör

Det mesta av allt inom matlagning
Tallrikar, hushållsapparater av alla dess slag, skålar, mixers och så mycket mer. Är det julklappar inom köksredskap eller tillbehör så är det här butiken för er.
Till butikens julklappstips

Julens höjdpunkt


Frågar du oss så är julens höjdpunkt adventskalendrarna och alla mysiga stunder runt julen som är höjdpunkten. Speciellt den 24 luckan i adventskalendern som brukar bjuda på något extra. Finalen i kalendern så att säga! För många andra så skulle svaret bli annorlunda. En inte allt för vild gissning är att julklapparna kommer högst upp på listan för oerhört många. Förmodligen säger 99 av 100 barn att det tomten delar ut från julklappssäcken kommer vara helt avgörande hur bra just den här julen blir. Alla har vi några minnen från en “dålig julklapp” eller rättare sagt att klapparna inte innehållet den där produkten som stod med versaler på önskelistan.

Att gå efter önskningar kan både vara positivt och negativt. Överraskningsmomentet försvinner en aning om personen “vet” vilka julklappar som kan förväntas. Däremot kan det bli tårar och dålig stämning om inte Nintendo, dockan eller vad än den största önskning är inte finns bland julklapparna. En enkel regel är att ju yngre personen är desto större anledning att lyssna på viljan. Sen önskar sig många barn julklappar som inte är rimliga eller möjliga. En häst, hund eller annat husdjur är säkert återkommande favoriter där.

Priset på julklappstipsen här varierar från under hundralappen och upp till många tusenlappar. Det finns ingen mall vad en julklapp “ska kosta” utan det varierar kraftig familjer mellan.

Körigt i tomteverkstaden


Webbshopparna förvandlas till julen och blir en slags tomteverkstäder. Och alla vet hur pass svårt nissarna har att hinna med alla julklappar va? Då onlinehandeln slår rekord mer eller mindre årligen så kan trycket efter beställningar vara svårt att förespå. Det kan vara allt från en dålig lagerhållning till att inte ha tillräckligt med personal som kan skicka iväg paketen. Varför drar vi upp allt detta? Jo för det kan vara värt att tänka på att beställa sin julklappar online i god tid. Normala leveranstider kan lätt dra ut på tiden flera dagar. Att stå där på julafton och ens väl utvalda produkter inte kan ges när de ska är frustrerande. Okej en sen julklapp är bättre än ingen men ack så tråkigt då klapparna gör sig så mycket bättre på julafton.

Ni som kommer ge bort graverade eller framkallande julklappar bör verkligen vara ute i god tid. Helst så långt som ett par veckor innan den 24 december.

Julklappstipsen till hela familjen


Är något julklappstips här extra intressant men faller på ett för dyrt pris? Gå ihop med andra familjemedlemmar och dela! Många upplever det ansträngande att köpa julklappar så det är säkert ett välkommet förslag. Att tänka till på gamla succéjulklappar genom åren kan hjälpa till att tänka ut liknande. Går de julklapparna att toppa på ett lite annorlunda sätt?

För fler julklappstips 2023 kan vi varmt rekommendera presentguiden.se. Presentguiden är bäst på att tipsa om bra julklappar (och alla andra presenter) och sajten är väldigt lätt att manövrera på vilket gör att du kan snabbt kommer upptäcka intressanta julklappstips.  Se alla julklappstips till både henne & honom för att komma på vad du ska ge bort som julklapp i år. Tusentals tips totalt som guidar er sätt i julklappsdjungeln.

Lycka till med att hitta julklappar 2023 och en riktigt god jul i förväg!