Hatchimals adventskalender


Det är svårt att inte fullständigt älska dessa små robotleksaker från Spin Master. Givetvis så finns det en adventskalender från Hatchimals och sedan dess släpp 2016 har populariteten växt stadigt. Vid släppet så var säljtrycket så starkt att butikerna fick anordna lotterier samt sätta upp väntlistor för att det bestående beståndet av Hatchimals skulle fördelas mellan kunderna.

Adventskalendern innehåller små leksaker i form av söta figurer från Hatchimals. Varje år så brukar dessutom några av figurerna vara exklusiva. Hatchimals adventskalender kommer alltså inte göra något fans besviken. Ett bra val till barnen som hunnit bli minst 5 år, då kalendrarna innehåller en del smådelar.

Önskar du ge bort en adventskalender med Hatchimals? Se vilka och vart du kan skaffa kalendrarna här på sidan.

2019 års kalendrar


Polar Palace

Adventskalender Hatchimals - Polar Palace 2019
Hatchimals Polar Palace
Så heter adventskalendern från Hatchimals 2019. Se till att skaffa era exemplar så snabbt som möjligt så minskar risken att de har sålt slut.
Till adventkalendern

Hetaste leksakerna


Leksakerna från Hatchimals har inte funnits så många år men har varit glödheta från första stund. I oktober 2016 hade produkterna inte mindre än fyra platser på en lista över de mest sålda leksakerna i USA. Därav första och andra plats! Den populariteten gjorde så att många sluga personer med gott sinne för affärer köpte upp stora lager för att sedan sälja Hatchimals för uppåt tre gånger det ursprungliga priset på handelsplattformar som Amazon.

Inte undra på att även Hatchimals adventskalender också har varit extremt efterfrågad. Varje år som går upptäcker allt fler dessa söta robotdjur. Ett råd, som alltid gäller vid köp av adventskalendrar, är att skaffa dem i god tid innan första advent. Den rekommendationen gäller förmodligen extra mycket när det kommer till Hatchimals, även om utbudet möter efterfrågan på ett mycket bättre sätt nu för tiden.

Hatchimals uppföljning


Advent är starten på julmyset och det står inte på innan det är julafton. Älskar barnet Hatchimals så passa på att se om du även kan hitta några passande julklappar när du ändå ska beställa adventskalendern. Att satsa på sådant som står högt på barnets önskelista till jul är alltid ett vinnande koncept.