Julkalender 2024


Innebörden av ordet julkalender är många och varierar beroende på vem som får frågan. För vissa så kan kalendrarna med 24 luckor, som vi tycker heter adventskalender, istället benämnas som julkalender. Inget fel med det, kärt barn har många namn brukar man väl säga? Har på sidan benar vi ut vad julkalendrar kan vara och vårat fokus ligger på alla vilka erbjudanden som går att hitta online.

Med start den första december brukar många butiker online skapa sina egna julkalendrar. Kort och gott så innebär det olika erbjudanden varje dag. Ett bra tillfälle att handla sina julklappar, inte sant? Lägre ner på sidan så blir ni guidade till några av nätets bästa kalendrar som vi rekommenderar ett besök. Ofta är det ett väldigt bra rea-erbjudande som ska locka besökare att surfa in till e-handlaren. Helst varje dag under advent för att se dagens bästa deal i deras julkalender på nätet.

Julkalender

Sajten som guidar till alla sorts julkalendrar 2024. Med luckor, på tv samt hos butiker online eller på stan.

Det finns inga rätt eller fel angående namnet adventskalender eller julkalender. Sökte du efter vanliga kalendrar med godis, choklad. lakrits och annat gott? Kolla in Sveriges största samling av adventskalendrar 2024, som är det själva sajten går upp på att samla.

Butiker julkalender online - Bra erbjudande varje dag

Många butiker väljer att locka sina besökare med dagliga erbjudande i deras julkalendrar online på nätet. Under en, eller ett par, dagar så reas julklappar ut till extra bra priser. Här nedan har vi sammanställt några butiker som brukar ha gott om bra erbjudanden under december.

SVT julkalender på tv


Fysiska kalendrar med luckor, kalendrar med speciella erbjudanden och sist men kanske det som flest letar efter julkalendern i Sveriges television. Varje år lockar SVT miljontals tittare att följa årets äventyr som ger en utmärkt uppladdning inför julen. Barn och vuxna tittar tillsammans och passar inte tiden så finns alltid svt play julkalender för att kolla när det passar er. Förra året hette julkalendern Panik i Tomteverkstaden och blev mycket älskad av många. Vilken julkalender 2024 som SVT kommer visa är inte klart i skrivande stund.

Vi är många som har stora förväntningar på 2024 års produktion från Sveriges television. Att ha som uppdrag att spela in julkalendern i tv måste utan tvekan vara ett av årets mest pressade uppdrag.

Några av senaste årens kalendrar på svt är;

  • Julkalender 2019: Panik i Tomteverkstaden.
  • Julkalender 2018: Storm på Lugna gatan
  • Julkalender 2017: Jakten på tidskristallen
  • Julkalender 2016: Selmes saga

Har du någon favorit som tagit en extra stor plats hos dig? Det är inget snack om att julkalendrarna har en viktig roll att fylla för att den rätta julkänslan ska infinna sig!

Julkalender i jämförelse med adventskalender


Så vad är den rätta benämning för kalendrarna för jul respektive advent? Enligt denna sajt så är det inget snack om saken. Adventskalender är de med luckor som du fysiskt kan ta på och öppna. Julkalender är serien på svt samt alla erbjudande i butik, både online och i affärerna på stan. Håller du inte med? Ingen fara då alla har sina egna ord på vad våra kära kalendrar ska heta.

Det är säkert personligt men julkalender har alltid varit det som gick, och fortfarande går på tv. För att skilja dem åt så blev kalendrarna med choklad, te, kaffe, godis, smink och annat helt enkelt adventskalendrar. Majoriteten av alla e-handlare väljer också att kalla sina 24-luckors kalendrar för adventskalender så namnet faller sig naturligt för de flesta av oss.

Butiker som säljer kalendrar 2024

Önskar ni tips på vilka butiker online som har adventskalendrar i sitt sortiment? Här nedanför listar vi några av de butiker vi samarbetar med till advent 2024. Det många av dem har gemensamt förutom adventskalendrar är att de även är utmärka butiker att handla julklappar i. Så ta er tid att surfa runt.

Butiker med bra erbjudande


Vad som är en bra deal eller inte får givetvis du själv svara på. Dessa butiker online brukar i vilket fall erbjuda bra julkalender som gör det lätt att hitta julklappar. Passa på att kolla in vilka dagens bästa deals är hos din favorit e-handlare eller varför inte upptäcka en ny butik?

I början av december är vi inne i högtrycket för julhandeln. Att hitta sina julklappar på rea i någon julkalender 2024 gör så att inköpet kan bli lite billigare än till ordinarie pris.

Här är några förslag på butiker som historiskt sett haft bra julkalender online;